Man jau kādu laiku ir prātā doma izveidot tādu kā savu nelielu ''biznesiņu'', ja to tā varētu vispār saukt. Respektīvi, pasūtīt vairumā dažnedažādas lietiņas, piemēram no ebay un pēc tam pārdot. Protams, nedomāju te tagad nopirkt visādas lietas un uzlikt nez kādus uzcenojumus lai baigi uzpelnītos, bet gan vienkārši sava prieka pēc, jo man vienkārši patīk tādas lietas un darbošanās. Un vēl nedomāju pasūtīt kaut kādus lētos ķīnas, es atvainojos ''sūdus'' un vienkārši pārdot, bet gribu ko kvalitatīvu un varbūt pat pati pēc tam to uzfrišinātu.
Bet vispār, par ko es vēlējos jautāt. Vēlējos uzzināt, kas Jums personīgi piesaistītu vai piesaista, ja piedāvā kaut ko interesantu par lētām naudiņām? Ko jūs labprāt nopirktu un kas jums liktos saistošs? Vai tie būtu svārki vai kāda rotaslieta, vienalga kas, gribu dzirdēt, kas tieši Jums visvairāk interesē. Varbūt man no jūsu viedokļiem rastos kāda laba un interesanta ideja. Gribās būt orģinālai un izdomāt kaut ko nebijušu, kas ir grūti, jo šķiet,ka pasaulē viss jau ir izdomāts. Tā kā padalamies ar saviem viedokļiem. :)