Neatbalstu. Nosodīt arī nenosaodu, bet vienkārši nevaru atbalstīt. Un ko nozīmē - atbalstīt? Mudināt, piedāvāt izbraukt, sistr uz pleca katram izbraucējam? Nē, man tas liekas smieklīgi. Arī esmu tur bijusi un tas, ko tur ieraudzīju manas domas šajā jautājumā mainīja par 180 grādiem. Vienkārši tas viss liekas tik... bezcerīgi tur. Puse, ja ne lielākā daļa, latviešu to vien dara, kā strādā fabrikā un dzer, ja krāj naudu, tad tāpēc, lai būtu par ko atvaļinājumā Latvijā iedzert. Nopērk mašīnu, labākajā gadījumā. Lielai daļai tik vien ir kā pamatskolas vai vidusskolas izglītība, valodu māk knapi, nekādu interešu nav, nekādas vēlmes attīstīties, tikai pliki eksistēt. Ja arī ir kādam Latvijā tie kredīti, tad nemaz īpaši necenšas viņus maksāt. Toties visi ir tik "gudri", kad jāsāk runāt par to, ka Latvijā nekā nav, darbu atrast nevar, Anglijā viss ir, Latvija ir bedre utt. Cik bieži nav griobējies tādiem vienkārši pa muti uzšaut. Protams, tādiem cilvēkiem, kam vajag, lai viņiem visu uz paplātītes atnes, darbā iekārto, palīdz vēl strādāt un tā tālāk, tur liekas paradīze, īpaši, ja tur vēl kaut kāds draugs pagadās. Bet mani tiešām besīja gandrīz visi latvieši, kurus satiku ārzemēs.
Bet, protams, to nevar attiecināt uz visiem.