Tas, ka joprojām loloju siltas jūtas pret diviem cilvēkiem man liek domāt, ka vārds "vienīgais" ir nedaudz pārspīlēts.
Es nevaru aizmirst divus cilvēkus - pirmo mīlestību un cilvēku, kurš manā dzīvē bija pirms 3 gadiem. Pirmās attiecības izjaucu pati ar savu stulbumu un pēc tam juku prātā gadu. Ar laiku paliek vieglāk, bet, kad viņš man bija blakus kā labs draugs tad, kad gaidīju bebi, sapratu, ka tur uguns vēl kurās. Gan man, gan viņam. Tikai nelaime tāda, ka arī viņa meitene bija stāvoklī tajā pašā laikā... abi bijām ārzemēs, prom no savām otrajām pusēm (man gan tolaik tādas vēl nebija). Un tas, kā viņš parmani rūpējās, aizrāva man elpu. Katreiz, kad nāca cienos, nesa našķus. Kad gājām kopā pāri ielai, vienmēr turēja mani aiz rokas. Joprojām sazinamies draugos maksimāli bieži un es melotu, ja teiktu, ka man nenotrīc sirsniņa katreiz, kad redzu, ka man vēstuli ir atsūtījis Mārtiņš. Es mīlu savu draugu, bet tas kaut kā nav TAS.
Otrs vīrietis ir aizņemts, viņš man meloja, ka ir šķīries. Un es kā idiote uzķēros. Tas beidzās ļoti sāpīgi (man). Bet tik un tā es atkal un atkal attinu prātā to, kā viss būtu, ja būtu...
Nezinu, iespējams, tas, kas manī tur tās sajūtas, ir nepiepildīta sapņa sindroms. Varbūt, ja man būtu ilgstošas attiecības ar šiem cilvēkiem, es viņus aizmirstu tāpat kā puisi, ar ko biju kopā 2 gadus. Ar abiem man bija dots īss laiks ekstāzes lidojumam. Varbūt tur arī slēpjas atbilde visām salsuztajām sirdīm, kas ilgojas pēc kāda/s, kas senj au ir prom - tās attiecības sevi nebija izsmēlušas, pirms beidzās. Tāpēc arī nav zināms, vai tās ir bijis iespējams izsmelt.
Laimīgi ir tie, kuri dzīvo neizsmeļamās attiecībās!