Nu daudzas meitenes jau minēja, ka katrs gadījums var būt tik atšķirīgs, ka vienu konkrētu atbildi uz šādu pasaulīgu jautājumu nevar atrast.
Es ticu liktenim un ticu liktenīgajām sievietēm/vīriešiem. Bet ir viens "bet" - ne visi satiek tos savus liktenīgos.
Zinu cilvēkus, kuri dzīvo jau 20-30 gadus kopā ar partneri, kopā ir bērni, pat atzīst,ka ir mīlsetība un tāpat saka - bet tas viens, tas, kurš sen jau dzīvo citu dzīvi, bija/ir mans patiešām īstais un vienīgais.
Un zinu arī tādus cilvēkus, kurš pie katra partnera apstājas, domājot, ka tas ir vismīlamākais no visiem, un tā ar katru nākamo.
Tā, piemēram, es pati vēl neesmu sapratusi, vai man ir bijusi pirmā mīlestība. Es uz doto brīdi nevienu no saviem bijušajiem draugiem nevaru nosaukt par pirmo, īsto mīlestību. Laikam ejot, esmu sapratusi, ka tāda sirdsdziļa mīlestība nav bijusi ne pret vienu no viņiem (lai gan toreiz varbūt pat likās, ka ir).
Tāpat arī šobrīd - es no visas sirds un godīgi varu teikt, ka mīlu savu vīrieti. Bet to, cik īsta ir šī mīlestība man pateiks tikai laiks. Es, protams, ceru, ka pēc 20, 30, 40 gadiem varēšu teikt par viņu - jā, viņš bija/ir mana pirmā un īstā mīlestība :) (esmu nelabojama romantiķe)