murr murr - jā, man arī liekas, ka ir labāk nekā par kasieri :)
Melone - nu, man bija forši tas, ka ātri sadraudzējos ar savu tiešo darba vadītāju un ar līdz ar to tiku pie foršākiem darbiņiem - atskaišu veidošana, tikšanās ar preču izplatītājiem, preču pasūtīšana, kopīgi plānojām veikala izkārtojumu, beigās jau tiku par alkohola nodaļas pārzini...
Hm.. kļūdas mega katastrofālas, manuprāt, nav iespējams pieļaut. Trakākais ir neiznest preci ārā, kad tā ir atvesta un plaukti ir tukši. Vai arī pasūtīt daudz preci, kad reāli to nevajag, jo jau kaut kur ir iegrūzta. Kā Sirsnina. saka par derīguma termiņiem - pie plauktiem tie īpaši nebija jāievēro, jo tur lieli derīguma termiņi, bet pie siera, piena gan.. bet tur gan manuprāt, ir nejauki strādāt - aukstumā :(
Bet es arī strādāju tikai vasarās - kad vēl videnē mācījos, katru vasaru Rimi pastrādāju :)