SVEIKAS MEITENES,
Tātad par Valentīndienu......
Sanāca tā, ka iekļuvu finansiālās problēmās un man nav naudas:(
Līdz ar to atkrīt dāvana, kuru vēlējos uzdāvināt mīļotajam vīrietim:(
Šī bus mūsu pirma Valentīndiena kopā tāpēc vēlejos, ko īpašu....bet nu.....
Varbūt varat ko ieteikt??? Varbūt man kaut ko uztaisīt, bet ko?? arī nav īsti ideju:(
kad man nebija naudas, es nopirku disku por 50 santīmiem, sarakstīju tur dziesmas, pie kurām mums patika mīlēties un mīļoties un uztaisīju diskam foršu vāciņu, pamatā ņemto jasper goodall bildi, kas perfekti tam der :
varbūt pastāv iespēja no kāda aizņemties? vsp jau es nedomāju tur baigo dāvanu dāvināt. uztaisīšu kūku, garšīgas vakariņas un tā kaut kā. es tiešām nezinu, ko es pat varētu dāvināt, nu ne jau krūzi un saldu uzrakstu
Mīlestības kuponus- uz lapiņām saraksti, piemēram- masāža, vakariņas, un tā tālāk, dāvini, ja zini, ka viņam patiks + minets+sekss+ garšīgas vakariņas, un ar to pilnībā pietiek un tu puskaila, būs super :D
Kotletes sirsniņu formā un minets izklausas jau kā Valentīndienas sauklis..:D
gan jau tev ir kāda sarkana apakšveļa,paņem uzvelc to,smuki sataisi matus,kosmetiku uzliec un sagaidi halātiņā,simt procenti vīrietis būs nost no kā tāda..;)
Es jau te ieskatījos vairākās sirsniņdienas diskusijās un brīnos. Ceru, ka man draugs neko nedāvinās, jo es nemaz neesmu iedomājusies par to, ka man kaut kas būtu jādāvina :o
Tiger,es arii ceru,ka man neko nedaavinaas:D nu ok,par pukjeem es priecaatos ljoti.
Mees esam kopaa ljoti neilgi,es pat nezinu,vai man jaadaavina kkas :D
Manējais palūdza man jancīgu dāvanu - viņš grib, lai ko uzgleznoju viņam!
Bet es tik sen neko tādu neesmu darījusi!
Bet, lai jau tiek! Šodien iešu pēc papīra un pasteļkrītiņiem :)
Negrbas pindzelēties ar krāsām, bet domāju, ka apsteļkrītiņi būs ok :)
Es sagaidu vsm puķīti :) Bet gribas to slaveno zilpelēko lāci :D :(