Kādam liekas savādi, ka bērna bildes tiek liktas internetā, man liekas savāda šausmināšanās par to. Viena lieta ir tad, ja tiešām ar bilžu daudzumu tiek pārspīlēts vai to saturs nav estētisks, vai tiek veidoti bērnu profili. Tas man arī neliekas normāli. Taču citādi mani netraucē, pat reizēm patīk skaistas bērnu vai grūtnieču bildes.
Kāpēc liek? Jo ir cilvēki, kam patīk sevi un savu dzīvi rādīt pasaulei un viņiem ir kam rādīt, ir cilvēki, kas nedzīvo turpat blakus mājā un tādu cilvēku ir daudz, lai katram atsevišķi sūtītu. Man, piemēram, ir interesanti paskatīties uz to, kas notiek un kāds bērniņš aug bijušās klasesbiedrenes un jaukas meitenes dzīvē, kas tagad dzīvo ārzemēs. Kaut tagad tikpat kā nesazināmies, neko sliktu es nedomāju vai ļaunas acis nelieku. Bez kam pret to var cīnīties ar bilžu rādīšanu tikai draugiem sociālajos portālos, savukārt draugu loku rūpīgi izvēlēties.
Ja jūsu draugu lokā ir kāds, kurš katru dienu liek bērna bildes - tas ir jūsu draugu loks, paši tādus izvēlējāties. Tā kā neredzu iemeslu kaut ko nosodīt.