Ar Dievu ir ļoti interesanti, nu es par ticību Dievam runāju.
Esmu pati piedzīvojusi to savā dzīve kādus 9 gadus atpakaļ, tad intensīvi iesaistījos baznīcas ikdienā, pat vadīju jauniešu darbu. Godīgi sakot nezinu kas notika, laikam pārcelšanās uz dzīvi citur un palikšana "vienai" darīja savu. Vīrieši, alhohols...utt... Laiks iet un mainās, daru dažādas lietas un kļūdos dažkārt (kā mēs visi), bet kaut kā intivitīvi visu laiku meklēju viņu (Dievu), jo zinu, ka viņš ir reāls.
Ja kāds man jautātu kā viņš izskatās, teikšu godīgi, man nav ne mazākās jausmas. Bet vienu gan varu teikt- piedzīvot Dievu savā dzīvē ir neaprakstāmi. Tas ir tā kā pirmo reizi iemīlēties, bet to nevar aprakstīt vārdiem tiem, kas to nekad nav paši piedzīvojuši, nu ja saprotat par ko runāju.
Bet runājot par baznīcām- cilvēki kas tur iet... tas nav rādītājs- mana pieredze rāda, ka tikai kādi aptuveni 3 %, kas apmeklē baznīcu ir pa īstam kristieši un ticīgie, pārējie ir tikai "fons", kurš rada nepareizu priekšstatu par to visu, lai kā arī nebūtu, tā diemžēl ir.
Nevajag skatīties ko citi dara (domāju no baznīcēniem), bet darīt tā kā pašam liekas pareizi, lasīt, izzināt, mācīties. Jāatcerās tikai viena lieta, ka Dievs ir mīlestība un tādas sākums visam. Baznīcu neveido ēka, bet gan cilvēki.