Labrīt! (kaut arī rīts nav no labākajiem)
Sākšu ar to, ka esmu savārījusi ļoti daudz nepatikšanas, man par to ir kauns, cenšos par to nedomāt, bet nevaru. Es nezinu, kā lai aizmirstu savu kļūdaino pagātni un uzsāku jaunu dzīvi, ja ik pa laikam tik un tā mana pretīgā un kļūdainā pagātne liek atgādināt par sevi. Es tiešām esmu izmisumā un nezinu, ko lai daru. Kā lai es aizmirstu pagātni un lieku cilvēkiem mainīt domas par sevi? Vēl lielāka problēma ir tā, ka man nav īpaši laba reputācija un es cenšos mainīties uz labo pusi jau kuro reizi, vēlāk es par to vienkārši aizmirstu un atkal sāku dzīvot ''pa vecam'', kā lai cilvēkiem lieku mainīt domas par sevi? Šeit nederēs kārtējais ieteikums par to, lai pierādu cilvēkiem, ka esmu mainījusies, esmu laba utt. Tas nemaina manu pašsajūtu un morālus pārmetumus sev, par to, ka esmu savā dzīvē pieļāvusi tik daudz kļūdas. Kaut es varētu pagriezt laiku atpakaļ...Pilnīgi gribās aizbēgt prom no visiem kaut kur ļoti, ļoti tālu un sākt jaunu dzīvi svešā pilsētā/valstī, starp svešiem cilvēkiem un sākt visu no sākuma. Ai, tāds besis, raudāt gribās. Esmu tāda muļķe.