kļūdaina pagātne

Reitings 15
Reģ: 30.12.2012
Labrīt! (kaut arī rīts nav no labākajiem)
Sākšu ar to, ka esmu savārījusi ļoti daudz nepatikšanas, man par to ir kauns, cenšos par to nedomāt, bet nevaru. Es nezinu, kā lai aizmirstu savu kļūdaino pagātni un uzsāku jaunu dzīvi, ja ik pa laikam tik un tā mana pretīgā un kļūdainā pagātne liek atgādināt par sevi. Es tiešām esmu izmisumā un nezinu, ko lai daru. Kā lai es aizmirstu pagātni un lieku cilvēkiem mainīt domas par sevi? Vēl lielāka problēma ir tā, ka man nav īpaši laba reputācija un es cenšos mainīties uz labo pusi jau kuro reizi, vēlāk es par to vienkārši aizmirstu un atkal sāku dzīvot ''pa vecam'', kā lai cilvēkiem lieku mainīt domas par sevi? Šeit nederēs kārtējais ieteikums par to, lai pierādu cilvēkiem, ka esmu mainījusies, esmu laba utt. Tas nemaina manu pašsajūtu un morālus pārmetumus sev, par to, ka esmu savā dzīvē pieļāvusi tik daudz kļūdas. Kaut es varētu pagriezt laiku atpakaļ...Pilnīgi gribās aizbēgt prom no visiem kaut kur ļoti, ļoti tālu un sākt jaunu dzīvi svešā pilsētā/valstī, starp svešiem cilvēkiem un sākt visu no sākuma. Ai, tāds besis, raudāt gribās. Esmu tāda muļķe.
28.01.2013 08:31 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
BEIDZ DZERT! un péc páris gadiem viss bús aizmirsies... jaa, bet tu jau nenoturésies bez kártéjá tusa...
28.01.2013 10:25 |

Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Ja tu esi gatava mainīt savu dzīvi, tad tu vari novilkt svītru un sākt visu no sākuma. Atmiņas, tai skaitā arī citu cilvēku domas par tevi, izbalēs un mainīsies. Ja neesi gatava mainīties - tad viss arī turpināsies tādā garā. Viss ir atkarīgs tikai no pašas.
28.01.2013 10:32 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Nedzer, distancējies no cilvēkiem ar kuriem tu to dari, kā arī no vietām, kur tu to dari.

Būtībā nav nekas neiespējams. Man liekas, ka ja ''aizmirst'' turpināt iesākto, jauno dzīvi bez kaitīgajiem paradumiem, tad, iespējams, tevi vecajā dzīvē viss apmierina.
28.01.2013 10:57 |

Reitings 295
Reģ: 24.10.2012
Vienkārši beidz lietot alkoholu saturošus dzērienus. Tas nemaz nav tik grūti kā varbūt Tev šķiet. :)
28.01.2013 10:58 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Nebrīnos, ka visi Tevi nosoda un aprunā. Pēc rakstītā var spriest, ka tieši to arī esi pelnījusi.
28.01.2013 11:00 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Tu nedrīksti dzert vispār. Turpmāk vai nu neej uz tusiņiem, kur visus saista tikai alkohols, vai arī iemācies tajos dzert bezalkoholiskus dzērienus (bet tas būs grūti).
28.01.2013 11:23 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Kamēr tu nebeigsi dzert, tavas problēmas nebeigsies, bet nāks klāt tikai jaunas. tu aizvien sliktākas lietas darīsi. tas, ka tu dzer mazāk, ir pozitīvi, bet tev to vsp vajag pārtraukt, jo tu tad pati nesaproti, ko tu dari un saki. tagad tev tiešām noderēs, ka sāksi dzīvot citā pilsētā. un nevaino citus pie tā, kā pret tevi izturās un ko par tevi domā, jo, kā jau tu pati saki, esi pati visu sabojājusi. neviens cilvēks nav ideāls un visi kļūdās, bet nedomā, ka kāds tev palīdzēs vai cels debesīs, ka tu tagad retāk iedzer.nedzer vispār. ja nevari, tad meklē palīdzību pie ārstiem.
28.01.2013 12:31 |

Reitings 419
Reģ: 08.01.2013
Tur jau tā lieta, ka tu atkal sāc visu pa ''vecam''. Ja gribi mainīties un sākt jaunu dzīvi, tad ej uz priekšu un neatskaties atpakaļ, nepadodies mirkļa vājumam. Nedomā ko citi par tevi domās, jo ja jau reputācija ir sabojāta, tad tāda tev viņa arī vilksies līdz, grūti ir ko tādu labot. Lai arī cik tu ļoti būsi pēc gadiem mainījusies(ja to saņemsies izdarīt) daži cilvēki tāpat pamanīsies ieraudzīt tevi, kāda tu biji senāk. Tāpēc nav svarīgi izmainīt ko citi par tevi domās, jo viņi domās ko gribēs, bet galvenais ir tas, ko tu pati par sevi domā. Galvenais, ka tu pati zini ka es mainījusies un pēc laika arī citi to ievēros. Saprotu, ka gribas pierādīt, ka vairāk neesi tā, kas biji agrāk, bet tas tiešām nav vajadzīgs. Ja gribi mainīties un padarīt savu dzīvi labāku, dari tikai to sevis dēļ. Un pateikšu vēl to, ka dzīvesvietas maiņa nepalīdzēs. Es šo situāciju ļoti labi saprotu, pašai ir bijis līdzīgi.
28.01.2013 13:03 |

Reitings 176
Reģ: 16.01.2013
Zin kā, visi kļūdās- cits vairāk, cits mazāk! Citu vairāk aprēc, citu mazāk! Pagātni neizmainīsi, nākotni gan. dzīvo ne jau tāpēc, lai citi domātu labu/sliktu, bet dari un mainies, lai tu par sevi domātu labi :) Tātad no šodienas sāc un pēc gada, ja būsi pārvarējusi sevi un savu nešpetno raksturu, varēsi sev uzsist pa plecu un domas būs mainījušās :)
Lai izdodās!
P.S. es arī šobrīd cīnos ar savu vājo raksturu- lai arī mūsu iemesli ir atšķirīgi, kāpēc jūtamies nesaskaņās ar sevi, tomēr problēma ir viena- vājš raksturs :P
28.01.2013 13:08 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
nesaprotu, kāpēc vispār kaut nedaudz iedzer, ja zini, ka būs slikti? es tavā vietā vispār turētos no alkohola pa gabalu, ne piles neņemtu mutē
28.01.2013 13:22 |

Reitings 42
Reģ: 09.01.2013
Pati vainīga. Nevajag čīkstēt, ļoti labi tu saproti savu problēmu ;)
Tas, ka tu pārdzer jēgu katrā tusiņā un kļūsti par ''vakara naglu'' ir kā izklaide citiem.
Kā var turpināt lietot alko, ja pataisi sevi par idioti un šalavu??????

Domā līdzi ;)
28.01.2013 13:45 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Ja negribi pārtraukt dzert, yad vismaz dari to viena pati savā mājā un telefonu,atslēgas noslēp un dzer zila palikdamies.
28.01.2013 13:55 |

10 gadi
Reitings 45
Reģ: 24.11.2012
Sāc ar pareizu attieksmi un atzīsti ka esi alkoholiķe. Un alkoholiķim nebūt nav jādzer katru dienu, lai par tādu kļūtu. Apkārtējie runā un runās. Ieklausies ko tev vajag dzīvē. Beidzot noliec pudeli vai grimsti dziļāk, izvēle tikai tavās rokās. Mainīsies tu tikai savā labā, un iespējams, ka arī cilvēki apjautīs ka esi uz pareizā ceļa, atbalstīs un pieņems tevi kā apzinīgu personu!!
28.01.2013 16:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits