Sveikas!
Kādu laiku atpakaļ iepazinos ar puisi,satikāmies, kolosāli pavadījām laiku,taču viņam ir meitene. Un lai kā es to negribētu atzīt, bet es esmu viņā ieķērusies.. :( Un nevaru tur neko padarīt, cenšos nedomat par viņu un protams arī necerēt ka kādreiz kkas izveidodies nopietnāks starp mums,bet tāpat vairak vai mazāk es kkadā ziņā tomer ceru... Šobrīd viņa meitene pārcēlas dzivot uz ārzemēm, bet vinsh palika šeit, jo jāpabeidz augstskola. Zinu to ka viņš bija pašķīries ar viņu uz mēnesi,jo viņa viņu bija nokrāpusi ar citu, respektīvi (skūlpstījās ar citu),tas bija vēl tad kad viņa dzīvoja Latvija, bet viņš viņai piedeva un nolēma mēģināt vēlreiz. Kad satiekamies, tad tā izsmejamies kopā,aizejam vakariņās, skūlpstamies, bet seksuālas attiecibas vēl mums nav bijušas... un no vienas puses pat labi, jo tas parāda ka viņam nav nodoma ievilkt tikai mani gultā.Viņš ir tik jauks cilvēks ka pat vnk draugs vēletos viņam būt, bet laikam jau tomēr vienkārša draudzība starp mums nevar būt. Gan jau lielākā daļa no Jums teiks, ka kā tā var un lai padomāju kā būtu ja es būtu tās meitenes vietā,bet vai vienmēr būtu jārikojas tik pareizi? Varbūt vnk izbaudīt to kas tiek dots?