Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Dead Sea Spa Magik serums matiem

Reitings 380
Reģ: 07.09.2012
ieraudzīju šo brīnumu stockmanā, varbūt kāda ir lietojusi matos un var padalīties ar info ,vai jēga maksāt 12ls. :)

11.01.2013 20:56 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Te instrukcija :
Hair Magic Serum. Pro-Vitamīns B piešķir ekstra mirdzumu, novērš matu galu šķelšanos, cīnās ar matu sausumu un blāvumu. Īpašības: Hair Magik ir piemērots visiem matu un galvas ādas tipiem un ir īpaši piemērots, lai mitrinātu sausus un bojātus matus. Pro-vitamīns B5 piešķir ekstra mirdzumu un novērš matu galu šķelšanos, kā arī novērš matu spurošanos. Lietošana: 1. Izmazgājiet matus ar šampūnu un izskalojiet tos, pēc tam apļveida kustībām ieklājiet un iemasējiet galvas ādā Spa Magik Serumu. 2. (pēc izvēles) Ietiniet matus plēvē vai uzlieciet dušas cepurīti, lai paātrinātu aktīvo sastāvdaļu iedarbību. 3. ( pēc izvēles) Pārklājiet matus ar siltu dvieli, apsēdieties un atpūtieties, kamēr minerāli dara savu brīnumaino darbu. 4. Serumu turiet matos no 2-5 minūtēm, izvērtējot matu bojājumu pakāpi. 5. Pēc tam atbrīvojiet matus un izskalojiet ar siltu ūdeni. 6. Izsusiniet matus ar dvieli un ieveidojiet kā parasti. Vēl Spa Magik Serums var tikt izmantots kā mitrinošs, veidojošais līdzeklis. Ieklājiet to sausos matos, pēc tam izķemmējiet matus. Pēc tā mati iegūs skaistu mirdzumu. Lietojiet serumu vienu vai divas reizes nedēļā, vai arī tik bieži cik nepieciešams.
12.01.2013 14:22 |

Reitings 10509
Es neatceros vai esmu lietojusi šo serumu, bet esmu lietojusi šampūnu, ķermeņa losionu un lietoju aļģu masku. Šīs trīs lietas man ļoti patīk.
12.01.2013 14:24 |

Reitings 10509
Vēl regulāri pērku sāli vannai un ir arī skrubis.
Mēdzu taisīt spa kūri mājās.
Skrubis -> vanna ar sāli -> krēms.
Ļoti labi nomierina un atslābina :)
12.01.2013 14:27 |

Reitings 10509
Vēl zobu pasta ir ļoti laba.
Tagad gan kādu laiku nēsmu pirkusi, bet būs jānopērk :)
12.01.2013 14:36 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits