Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pafilosofēšu...

 
Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Šodien man ir tāds garīgais, ka gribas padomāt par visu ko un tai pat laikā neko.

Es domāju(ok, zinu no dzīves vairākus gadījumus), ka nereti ir tā, ka attiecībās viens iegulda vairāk, otrs mazāk, vai arī ir situācija, ka ,piemēram, meitene/puisis otrā ir samīlējies, bet tā persona neatbild uz jūtām. Un tad,ka iekāre jau ir beigusies, cilvēkam tas otrs, kurš ir mīlējis, sāk patikt, bet tā teikt vilciens jau ir aizbraucis! Kāda likteņa ironija!

Un te rodas mans filosofiskais jautājums. Vai var piedot attiecībās to vēsumu, nelikšanos ne zinis, iniciatīvas neizrādīšanu utt(kad cilvēks nezināja savas jūtas, nodomus), jo pēc kāda laika, kad otrs ir pacēlis asti un ignorē, cilvēks sapratis,ka tomēr tā persona ir mīlama...
07.01.2013 13:07 |
 
Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Nesanāca laikam tik smuki uzrakstīt kā galvā biju iedomājusies šo tēmu, bet nu ceru,ka sapratāt.

Manas domas: Uzskatu,ka nevar piedot un nav jēgas veidot attiecības, kurās iepriekš cilvēks nav novērtēts (piem, nekāda interese utt), jo piedot var,piemēram, strīda laikā kādu asu vārdu, saplēstu trauku, bet attieksmi ne. Uzskatu,ka tā ir dzīve,kas savā ziņā atspēlējas, respektīvi, kad tev patīk, otram tu ne un otrādāk.
07.01.2013 13:10 |
 
Reitings 1571
Reģ: 29.01.2009
Man liekas, ka tas nav piedošanas jautājums. Nevar jau apvainoties uz cilvēku par to, ka viņam nav jūtu pret mani, ja vien viņš par to ir godīgs.
Man visu laiku tā ir, ka bijušie puiši uzrodas, kad mana interese par viņiem ir zudusi un esmu jaunās attiecībās. Mana reakcija? Nu, paši muļķi, ka laikus tādu dārgumu kā mani nenovērtēja. :D
07.01.2013 13:32 |
 
Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Mums ar vīru bija tā.
Biju samīlējusies kā traka, es viņam biju tikai plāksteris. 6 mēnešus nomocījos. Izšķīrāmies pēc manas iniciatīvas, jo sapratu, ka tādām attiecībām jēgas nav. Viņš saprata, ko ir zaudējis. Sagājām atkal kopā. Tagad esmu laimīga.
Kad bijām izšķīrušies, es uzsāku jaunu dzīvi, bez viņa un manām jūtām pret viņu. Neatbildēju uz zvaniem, īsziņām, vēstulēm. Kādu dienu viņš mani sagaidīja no rīta pie mana darba durvīm ar puķēm rokās. Vairākas dienas lenca, līdz es atkal padevos.
07.01.2013 13:39 |
 
Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
Man shitaa patika viens puisis no klases,kad veel maacijaamies pamatskolaa,bet nu taa pa lielo,kaadus 3 gadus patika...vinjam es nepatiku,taa vismaz vinjhs vienmeer tika iraadijis,tagad,kad jau sen esam izaugushi, vienreiz bija mums klases salidojums,kur visi tikaamies,tad nu saakaam runaaties,vairaakas reizes arii peec tam tikaamies,man bija visaadi miilas piedziivojumi ,bet vinjam taads klusais periods, tikaamies,lai vnk papljaapaat,liidz kaadaa vakraa vinjhs vnk saaka rakstiit sms,un atnaaca uz manaam maajaas,sazin ko gribeeja...es pateicu,sorry,tavs laiks pagaajis.kadreiz tu man patiki,bet tagad man ir citi puishi, laikam nebija lemts. Jutos ieksheeji baigaa uzvareetaaja(ok,stulbi moshk skan), bet vinjhs bija skolas krutais,un ....es vinjam pateicu nee :) bet man tieshaam nebija interese.ok.vareeju jau pabuchoties,lai beidzot buutu dabuujusi to,ko gribeeju un miers. Bet es pateicu nee. Tagad jau paris gadus neesmu satikusi vinju.

Ja man nav juutas,tad nav.
07.01.2013 13:41 |
 
Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
sophie bet ka var jutas peksni raksties, tad, ka otram nav interese. viriesi tiesam laikam ir mednieki. vai ari te darbojas tas psihalogiskias gumijas efekts.:D
07.01.2013 13:49 |
 
10 gadi
Reitings 2519
Reģ: 29.01.2009
Man bija tā, ka es patiku vienam džekam, bet viņš man tā ne visai. Pēc dažām tikšanās reizēm kļuvu ļoti vēsa pret viņu un sāku ignorēt. Tā tas arī beidzās. Bet tad pēc kāda laika sapratu, ka man viņš tomēr patīk. Sākām tikties atkal un viss bija ok. Viņš gan bija sākumā tāds mazliet atturīgs, laikam domāja, ka man tas nav nopietni, bet beigās tomēr viss izvērtās ļoti brīnišķīgi.

Es domāju, ka tur nav ko piedot vai nepiedot, jūtām jau nevar pavēlēt! Manā gadījumā man sākumā nebija jūtu, jo, kad iepazinos ar viņu, man vēl prātā bija ex, turklāt man vajag laiku, lai otru iepazītu un iemīlētu. Tikai pēc laba laika sapratu, cik viņš ir brīnišķīgs cilvēks. Es nezinu, ko tur man var pārmest, es vnk klausīju savai sirdij...
07.01.2013 14:09 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu ja vīrietim un sievietei nav līdz tam bijušu attiecību un pēkšņi kādam rodas jūtas, tad kāpēc lai viņi nevarētu būt kopā? ne jau kkāda stulba ego pēc- tāpēc ka tu mani neiemīlēji ātrāk nekā es tevi? muļķības. jāļauj uzplaukt mīlestībai, nevis tagad otram sēdēt kaktā un sodīt otru par to, ka neiemīlēja ātrāk. mēs neesam nekādi dievi, kā arī nevaram nevienam pavēlēt. tāpat arī jau esot attiecībās. kamēr viens otru mīl un grib būt kopā, tad tas ir arī jādara. protams, ja tā vēsā attieksme ir bieža parādība, tad noteikti nedrīkst sev likt ciest un attiecības jāizbeidz.
arī es savu pašreizējo draugu uzreiz neiemīlēju. savas jūtas es no sākuma nevarēju saprast, jo es tam pretojos. nu kā filmās gandrīz.
tik daudz cilvēki neiegūst pretmīlu vai zaudē, ka nav vērts dzīvot ar tāda veida principiem.
07.01.2013 14:48 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
protams, ja jūtas ir zudušas, kamēr tu gaidi, kamēr otrs atjēdzies, tad nav jāveido attiecības tikai tādēļ, k atu to cilvēku kādreiz mīlēji. ne jau katram pretimnākošajam puisim ir tevī uzreiz jāsamīlas, ja tev ir kādas jūtas.
07.01.2013 14:51 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits