Nu vismaz manās ilgstošajās attiecībās bija tā, ka bija reāla rutīna, taču izšķirties arī nevarējām, jo pieradusm aarī nenormāls un pat tad ja uz pāris dienām šķirāmies nezinājām kur likties, jo pierasts bija dien dienā kopā visu ko darīt... varētu teikt, ka nemācejām dzīvot viens bez otra, bet kopā arī vairs nebija labi...
Pirmais bija mans bijušasi, kurš sāka ar vien biežāk atklāti teikt, ka nezin vai ir jūtas pret mani, bet nezin vai grib arī šķirties, nu pavēstīja, ka nu katrā gadījumā kaut kas nav labi... protams man sāpēja sirds, domāju ka pasaules gals klāt, ka es tak viņu mīlu utt.. un nevar taču tā būt ka pieradums...
Nu lūk, bet tad notika tāds neliels interesants pavērsiens dzīvē un satiku vienu foršu puisi, pāris gadus vecāku par mani, kurš strādāja interesantu darbu, kuram es interesēju, un kurš man atvēra acis, ka pēdējie veseli 2 gadi tomēr bija dzīvoti pieraduma pēc rutīnveidīgu dzīvi ar cilvēku pret kuru izrādījās man nav ne mazāko jūtu...
Tomēr, kad paiziņoju, ka šķiramies un es esmu tā kas grib beigt to visu, čalis kurš iepriekš ļoti bravūrīga teica, ka nezin vai ir jūtas utt.. burtiski sabruka, teica ka mīl utt...
Mans secinājums... jūtas abiem bija zudušas... nepratām dzīvot bez šīs kopdžives un rutīnas... mani no šīs rutīnas izvilka jaunais čalis, līdz ar to no manas puses nebija nekādu emociju... bet čalim nebija ar ko šo rutīnu aizstāt palika kā no laivas izmests, un nezināja ko iesākt jo bija nenormāls pieradums...
Jums varbūt jāmēģina tomēr izrunāties, cik liela ir jūsu mīlestība, cik liels pieradums, un ko jūs nākotn'\e plānojat... jo jūs esat satikušies pirms pieaugšanas... un tā kā tagad jau jums sanāk 24 gadi tad nu ir pamainījušās gan dzīves vēr'tibas gan viss kas cits ( es pieļauju) un varbūt jums tomēr jāiet katram uz savu pusi, varbūt nē... parunājat par to..