Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

lekšana

Reitings 123
Reģ: 20.08.2011
sveikas,saja 7 dienas diena ;)

tatd gribeju pateikt ka esmu saakusi velvienu veselibas tūri. Tākā majas sežu velprojam bez darba :D tad nu izdomaju ka vel klat pie presitem, roku treneesanai(tikai lai bik stingrakas butu) un kaju stipesanai esmu uzsakusi lekt ar lecamauklu, sodien pameginaju vienas dziesmas garuma palekat , gan uz abam gan uz vienas un ''skrienot'', jutos tiesam pargurusi, un sapratu to, ka esmu ļoti varga palikusi , bet parcensties negribu pasa sakuma, bet nu jutos noguri , tikai delj tas leksanas. ceru šadi uzlabot saavu veselibu un muskuļus un ari bik energiju uzdabut citadi sežot majs negribas neko darit ka vien gulet un est.

tatad jautajums vai kada ir meģinajusi vai ari doma atsakt lek ar lecamauklu? vai arii kada cita veida patrennet sevi? :)
06.01.2013 14:20 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Ar lecamauklu jālec pareizi, citādi var sirdi sabendēt. Tas tā, katram gadījumam. :)
06.01.2013 14:22 |

Reitings 217
Reģ: 23.09.2012
Ar lecamauklu gan neesmu nolēmusi darboties, bet šogad esmu apņēmusies sākt iet uz zālīti. Gribās uzlabot formu, jo drīz liels pasākums priekšā, kurā, protams, gribās izskatīties cik labi vien iespējams. Ceru, ka savu apņemšanos arī īstenošu. :D
06.01.2013 14:25 |

Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
Man ar gribētos iet uz zāli, vai sportot pašdarbībā, bet man nav ne jausmas kā ir pareizi.. lai nesabojātu sirdi un visu pārējo :D
Nezinu ar ko sākt. Un ko darīt, lai trennētu attiecīgās zonas, ko vajag. :D

Internetā ir tik daudz informācijas, un bieži vien viena otrai iet pretstatā.
Vajadzētu privāto treneri, bet tas atkal ir dārgi :D

Bet par lekšanu neko nezinu, tik to, ka man patīk lekāt ar lecamauklu! :D
06.01.2013 14:28 |

Reitings 123
Reģ: 20.08.2011
Pirmā Sieviete
vismaz cik es zinu ka lekajot ir pareizi jaelpo un nevar sevi parpulet tad nevajadzetu but problemam ;) bet paldies tev ;)
06.01.2013 14:30 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Tikai vēlams būtu lēkt pirms spēka treniņa - presītes u.c.
06.01.2013 15:58 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits