Īstais, vienīgais!

Reitings 344
Reģ: 21.07.2011
Sveikas! :)

Visām Laimīgu Jauno gadu!:)

Tādas pārdomas radās šovakar!

Šausmīgi sailgojos pēc tās īstās vienīgās mīlestības!
Zinu, man jau vēl visa dzīve priekšā un gan jau tas īstais nāks!

Bet, kad , kad būs, es nevaru viņu sagaidīt!:)

Tik salkani sanāca!:)

Reizēm liekas, es neko no attiecībām nesaprotu!
01.01.2013 23:44 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Pievienojos viedoklim, ka kaut kur tie vienīgie staigā, tikai vēl nav īstais brīdis mūsu ceļiem krustoties un tāpēc jāstrādā pie sevis pilnveidošanas, lai satiekot šo īsto, esam gatavi viņu pieņemt ar skaidru un sakārtotu prātu, siltumu sirdī un gaišumu dvēselē ..

Man skaitlis 13 ir veiksmīgs :D Šis gads noteikti būs interesants! Vispār jau sācies interesanti .. :D
02.01.2013 15:35 |

Reitings 370
Reģ: 29.01.2009
Es biju brīdi jau gandrīz zaudējusi cerību atkal iemīlēties, bet tagad atkal ticu.

^^ Kas tāds interesants? ^^
02.01.2013 16:26 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Zāra Piedod, negribu šo diskusiju pārvērst par privāto čatu :D
Cheers :)
02.01.2013 16:30 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Pievienojos viedoklim, ka kaut kur tie vienīgie staigā, tikai vēl nav īstais brīdis mūsu ceļiem krustoties un tāpēc jāstrādā pie sevis pilnveidošanas, lai satiekot šo īsto, esam gatavi viņu pieņemt ar skaidru un sakārtotu prātu, siltumu sirdī un gaišumu dvēselē ..

Pilnībā piekrītu, bet tas, diemžēl, ir viens no grūtākajiem darbiem :D
02.01.2013 16:43 |

Reitings 3755
Reģ: 22.10.2012
Nelasīju visus komentārus, bet laikam es paudīšu nepopulāru viedokli - es patiesībā neticu tam "īstajam". Nekas, ko esmu redzējusi un neviens vīrietis, ko esmu satikusi, nav man radījuši kaut kādu nolemtības sajūtu, ka, nu, viss - šis būtu vienīgais un īstais. Un arī tajos ļoti retajos gadījumos, kad tā doma ir iespraukusies apziņā, viss tomēr ir nonācis līdz tam, lai es atkal un atkal pārliecinātos, ka nekas nav nepastāvīgāks par mīlestību un savstarpējām cilvēku attiecībām. Tāpēc - nē, es neticu, ka ir kās Misters Lielais, kas man ir lemts.
02.01.2013 16:46 |

Reitings 370
^^ Tā jau tas parasti notiek :D Lai laimīgs jaunais gads :)

Ance Man liekas tā ir tāda mūsdienu cinisma deva, jo kad tu skaties apkārt īsti jau nav iemeslu tam ticēt. Bet es esmu apņēmusies mest šos uzkstaus prom, iegūt sev veselīgu naivuma devu un iemīlēties tai īstajā un vienīgajā.
02.01.2013 16:54 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
es arī labprāt gribētu,lai kāds manu mustanga dabu savalda ar rozā brillēm :D
02.01.2013 17:13 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
bet laikam es paudīšu nepopulāru viedokli - es patiesībā neticu tam "īstajam".

+ Ancei

Un neuzskatu šo par cinisma devu, bet par realitātes pieņemšanu.
02.01.2013 19:11 |

Reitings 378
Mēs ticam, tam kam gribam ticēt!

Es uzskatu, lai cik ļoti būtu aplauzti spārni, vienmēr var iemācīties lidot no jauna!

Un es arī gribu rozā brilles un īsto, kurš mani mīlētu bezgala! :)
02.01.2013 19:31 |

Reitings 101
Reģ: 03.09.2011
Bet vai ir iespējams, ka tas īstais ir kāds, kuram tu simpatizē, kurš tev no sākta gala ir licies drīzāk nepatīkams un dīvains un kuram blakus tu sevi nekādā gadījumā nespētu iedomāties, bet tad pēkšņi atjēdzies un saproti, ka viss nejaukais, ar ko viņš tev līdz šim ir asociējies, nemaz nav tik nejauks? Vai arī tas vienkārši ir izmisums, t.i., pēdējā salmiņa sajūta? :D

Tai pat laikā pastāv iespējamība, ka mums diendienā uz ielas/veikalā/bibliotēkā/kurtikvēlne garām paiet simtiem potenciālo īsto un tas īstais, kurš, mūsuprāt, ir mūsu īstais, nemaz nav mūsu īstais, bet gan tas šķietami pilnīgi atšķirīgais puisis ar grebeni un kerzzābakiem, kuru mēs šodien pat nepamanījām, ir mūsu dvēselei randieciskas dvēseles īpašnieks, kuram mēs, ļoti iespējams, vairs nekad nepaiesim garām un to, ka mūsu dvēseles ir radnieciskas, nekad arī neuzzināsim.

Ak, murgi. :D
02.01.2013 20:20 |

Reitings 378
thehounteddoll, manuprāt, tad, kad satiec tādu īsto, nerodas vairs jautājumi, es zinu dažus tādus piemērus, tāpēc mana cerība nezūd. Es vienkārši tik ļoti gribu satikt, tādu cilvēku ar kuru es justos lieliski, tādēļ man nepastāv tāds variants - ja nu tomēr es nesatikšu :)

Es iesaku visiem nezaudēt ticību! :)
02.01.2013 20:30 |

Reitings 290
Reģ: 06.02.2011
Neticu vienīgajiem. Īstajiem? Jā. Bet to,ka tāds ir viens vienīgs-nē.
Par īstajiem uzskatu tādus, kas manā dzīvē bijuši liktenīgi- kaut ko manī izmainījuši, pārveidojuši, atstājuši sekas.
Bet reizēm skatoties uz kādu pāri, ir sajūta-nu tiešām, kā radīti viens otram!
No otras puses, man apkārt ir ne viens vien pāris, kuri gadiem te kopā, te šķirti. Un nevar viens bez otra, izdarījuši muļķības, bet kopā turas.
Un ir tādi, kas no laika gala - satikušies un viss!
Man, protams, prieks par visiem, kas jūtas laimīgi. Bet tas laikam ir jānopelna.
02.01.2013 20:43 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Man ļoti patīk thehaunteddoll komentārs, man ļoti bieži ir tāda stila pārdomas par dažādām tēmām. :D

Es, protams, arī gribētu satikt vienu puisi, ar kuru nodzīvošu visu mūžu, kurš mani mīlēs un būs sajūta, ka nu ir īstais. Bet, manuprāt, vairāk nekā skaidrs, ka šāda iespēja ir ļoti maza, jo dzīve nesīs dažādas grūtības, arī, iespējams, krāpšanas utt. un tad ir jāspēj visi šie konflikti nolīdzināt, rast kompromisu, piedot.. Tas nevienmēr var sanākt.

Un sajūta par īstumu - tā ir tikai mūsu pašu radītā sajūta, iedomas. Manuprāt, daudziem cilvēkiem ļoti patīk visu sarežģīt (es pie tiem piederu) un meklēt jēgu, zemtekstu tur, kur tās nav. Vienkārši ir cilvēki, kas mums patīk, kuros mēs iemīlamies un ir cilvēki, kas nepatīk, kuri nav mums līdzīgi domāšanā. Bet tādu cilvēku ir daudz! Mēs neesam tik unikāli, lai būtu tikai viens vienīgs cilvēks uz šīs plašās pasaules, kas mums derētu. Nesanāks ar vienu, sanāks ar citu un, iespējams, pat daudz labāk (lai gan, protams, sev to reizēm ļoti grūti ieskaidrot, vismaz man noteikti).

Un vēl ir taču plaši pazīstama atziņa, ka katrs cilvēks mūsu dzīvē mums kaut ko iemāca vai sniedz. Kad tas ir izdarīts, viņš pazūd. Tāpat arī šie it kā īstie un vienīgie var pazust, jo būs izpildījuši savu uzdevumu. Un ja tic īsto un vienīgo teorijai - ko darīt tad, ja šis cilvēks nomirst? Vai sērot visu mūžu un būt vientuļai? Manuprāt, absolūti VISS norāda uz to, ka nav kāda cilvēka, kas mums ir domāts. Ir tikai mūsu attieksme un tas, kādu nozīmi šai mīlestībai piešķiram.
02.01.2013 20:55 |

Reitings 1571
Mani uzskati ir nedaudz variācija par Ances uzskatiem. Es ticu radniecīgām dvēselēm, bet uzskatu, ka galu galā tās ne vienmēr izrādās mūsu otrās puses. Jā, vieniem tas tā būs, ka ir īstais, vienīgais, ar kuru būs episks mīlasstāsts (kuri, būsim reālas, reti kad beidzas laimīgi) un citiem tas īstais un vienīgais dvēseļu radinieks būs mamma, draudzene vai svešinieks, ar kuru mēs vienreiz runāja vilcienā. Bet tajā pašā laikā var būt attiecības un otra puse, ar kuru nodzīvot laimīgu, mierīgu dzīvi, audzināt bērnus... bet bez visa tā episkuma un kaisles attiecībās. Katram savs. :)
Un es no savas pieredzes varu oponēt viedoklim par to, ka viss notiek tad, kad to vismazāk gaidīsi :D Es ar savējo iepazinos nākamajā dienā pēc tam, kad draudzenei pateicu, ka beidzot gribu normālas, nopietnas attiecības, nevis kaut kādas aizraušanās.
02.01.2013 21:39 |

Reitings 370
Man liekas, ka svarīgi ir saprast, ka tas ko mēs sakām atspoguļo tagadni nevis nākotni. Tas, ja kāda ir atradusi to īsto un vienīgo nenozīmē, ka viņi būs kopā visu mūžu un nomirs vienā gultā, varbūt tā būt, bet varbūt nebūs, jo mēs nezinām ko dzīve nesīs. Tādēļ priecāsimies par īstajiem, kas ir tagad un nestrauksimies tik daudz par nākotni. :)
02.01.2013 21:47 |

Reitings 3966
Bāc, stulbi, bet man ir kaut kādi aizspriedumi pret iepazīšanās portāliem.

Piekritīšu Bender Girl, pirms kādiem 4 gadiem, kad vēl nebija visiem internets, tik aktīvi nečatoja, varēja kādu normālu vēl dabūt, bet tagad visādi triliņi ar kkadam perversaam velmēm, kuras dzīvē nevar īstenot, psc kur tādi rodas :D
02.01.2013 22:09 |

Reitings 370
hvz Tā ga nav, pareizāk sako, ne tikai tā :D Ir gana daudzi pāri zināmi, kas tieši tur iepazinušies un daži pat aprecējušies.
02.01.2013 22:18 |

Reitings 3966
Nu lai tā būtu. BEt ja man tagad nekas nesanāks, nekkādu internetu vairs neizmantošu lai iepazītos. Būšu arī vecmeita 5 gadus :D
02.01.2013 22:38 |

Reitings 290
Reģ: 06.02.2011
Satiku klubā. Patiesībā uzskatu,ka tur VAR satikt normālus puišus nopietnām attiecībām. Gan pašas, gan draudzenņu pieredze to apstiprina.
02.01.2013 23:08 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Čūškas gads sola veiksmi mīlas lietās!
02.01.2013 23:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)