Biju paviesojusies mākslinieku veikaliņā, sapirku dažādas lietas zīmēšanai - lielo papīra bloku, zīmuļu komplektus /tip ar domu, ka atkal pievērsīsies mākslas zīmēšanai ;) /
Ance, ziņkārība māc pajautāt, kas bija noticis? Protams, neatbildi, ja pārāk personīgi vai vienkārši negribas, bet es ļoti ceru, ka draugs novērtēs tavu dāvanu! Šādas dāvanas, manuprāt, nozīmē daudz vairāk nekā mantiskās lietas.
Ebe, lauza solījumu, pie tam ļoti nopietnu un ļoti pretīgā veidā. Mocījos mēnesi - dzīvojām kopā, bet es ar viņu nerunāju bez liekas vajadzības. Un svētkiem gan tomēr gribēju mieru mājās. :)
Ance,cepure nost par TĀDU izturību!Protams,nezinu kas jums tur un kā,bet es laikam būtu pametusi puisi.Nespētu tā mēnesi mocīties,dzīvojot kopā,bet nerunājot.Protams,ja nebūtu bijusi krāpšana vai kaut kas tāds,tad droši vien būtu pēc dienas piedevusi :D
konnca, es saņēmu siltumu un karstas naktis :D Seksīgu naktskreklu un siltas čības :D
Ance, es zinu, kā ir, kad vīrietis lauž nopietnu solījumu, tieši tāpēc apbrīnoju, ka prati parādīt, ka ar tevi joki nebūs. Turu īkšķus par jūsu ģimeni! :)
Man ļooti grūti ir ar dāvanu izdomāšanu draugam- smaržas un džemperi uz riņķi iet gadiem. Šogad noskatīju 2 portfeļa tipa somas, kuras viņš sen rādīja, taču vairs neatcerējos, kura bija īstā. Lai nenošautu garām ar neīsto, lielā kastē ieliku mīļākās končas un dāvanu karti vienai no somām. Rīt iesim uz veikalu pēc dāvanas.
Un vispār, Ances dāvana ir īpaša. Piedošana, jā, tā ir klase .