Mani novērojumi ir tādi,ja vien mati nav riktīgi bojāti ar balināšanu vai krāsošanu,tad jo mazāk dranķu liek tajos,jo labāk!
Agrāk arī es liku kondicionieri,ik pa laikam masku,visādus pūšamos. Tagad vienīgais,kas man ir šampūns un kondicionieris,kad mati sausi ielieku serumu(jo visi dabīgie vēl nav atauguši),bet arī tas nav katru reizi nepieciešams un mani dabīgie mati,kas atauguši jau krietnu gabalu spīd un laistās.
Ja uznāk luste,tad vienreiz mēnesī vai vienreiz divās nedēļās ielieku kādu matu masku(vai nu paštaisīto vai arī nopērku vienai reizei) un viss. Mani mati ir tik pateicīgi man!
Ar to es gribēju teikt,ka sāc sevi ārstēt iekšēji nevis zieķē tonnu visādas ķīmijas uz matiem no ārpuses. Dzer zivju eļļu vai naktssveces eļļu,lieto daudz šķidrumu,piedomā pie tā vai uzņem visus nepieciešamos vitamīnus ar ēdienu,ja nē google pameklē kādos produktos ir kādi vitamīni. Fēno ar auksto gaisu.
Man pašai mati ir liela problēma,bet kopš es daru,tā kā tagad iesaku tev,tie ir vnk super un pašai prieks!