Vot pareizi, baseinā taču arī parasti viskaut kas atgadās. Olimpiskā sporta centra baseinā ir 3 celiņi - lēnais, vidējais un ātrais. Cītīga un neatlaidīga darba rezultātā esmu izkarojusi tiesības peldēt vidējā tempa celiņā. Sanāk, ka blakus ir tas lēnais celiņš, kur ar medūzu cienīgu grāciju pa straumi pārvietojas visādas tantes. Un man parasti sanāk viņām vai ar roku, vai ar kāju iesist, jo viņas pielien par tuvu malai un trāpās man ceļā. Tad ir šņākšana katru reizi.
A pēdējā reizē, kad biju baseinā,man bija tas gods peldēt kopā ar jauno olimpisko čempionu "....." stilā (daudzpunkti, jo šādu peldēšanas stilu es nezinu). Atnāk tāds normāls cepelīns (vīrietis), viss nepieciešamais ekipējums - Speedo peldbikses + peldbrilles, kas pārāk cieši apžmiegtas, iekāpj baseinā, nu drausmīgi važnijs un sāk peldēt - tb no visa spēka ar rokām sit pa ūdeni, šļakatas laikam līdz trenerim pat tika, ar kājām arī tādā pašā garā kuļ ūdeni, nu skats pa rubli. Kurss laikam bija nosprausts uz baseina pretējo malu, bet kā gadījās kā nē, lielajam peldētājam kompass ūdenī izrubījās un viņš ar visām 4 ekstremitātēm uztesa man virsū, vot tad gan atskanēja bļāviens. :D