nesaprotu, kas ar mani ir noticis, bet es vienmēr kautkā neesmu atbalstijusi vienas nakts sakarus, pēdējā laikā mani šī doma piemeklē aizvien biežāk!!! Vēlos vairāk vienas nakts sakarus, nekā attiecības. Es tiešām nesaprotu, kas ar mani ir noticis.
ko Jūs teiktu par vienas nakts sakariem?
Nekads nav bijis, bet kaut kā nealkstu. Bija viens laiks, kad apsvēru tādu domu, jo bija attiecībās iestājies apnikums, bet kaut kā beigās noraustījos un neizdarīju. Nenožēloju, ka neizdarīju. Bet saprotu arī tos cilvēkus, kas tā dara.
Man butu kauns no vienas nakts sakara, ja nu dzeks izradas tizls? :D
Nee, man patik vismaz mazliet zinat to civeku, kuram atveru savus milas vaartus :D
Godīgi sakot man laikam nav iespējams iesaistīties vienas nakts sakarā. Gribētu vai nē, bet kad esmu attiecībās es tomēr jūtos droši, bet vienas nakts sakars vienkārši rada tikai uztraukumu vairāk nekā baudu. It īpaši ņemot ka mūsdienās vienas nakts sakarus veido labā dzēruma līmenī.
Nazi, nopietni, man nekad nav bijis, visi dzeki man bijusi kaut bisku zinaami ieprieks :)
Es nevaru, man nav ta, ka skiet kads dzeks tik superigs no pirmaa acu uzmetieba, lai es sho uzreiz jaatu...
es gribu vienu nakts sakaru, bet ar puisi, kuru es zinu. tad tas arī skaitīsies 1 nakts sakars? vai gadījuma sakars? :D ar kkādu nepazīstamu čali no kluba gan nekad negribētu!
odyssey
laikam drīzāk tas būtu gadījuma sakars, bet kāda gan starpība, viena nakts ir un paliek viena nakts :D vienīgais ja pilnīgi nepazīstams tad nav jāsatraucas par tādām padarīšanām kā info noplūde draugu lokā, tur pretī ja ar pazīstamu tad tas vairāk iespējams.