Sveikas!
Šeit iespējams ir bijušas daudz sarunas par to kā notievēt, tā kā šeit iegriežos ļoti reti, tad nesanāk visam izsekot līdzi..Šoreiz man tiešām ir vajadzīgs meiteņu padoms.
Situācija ir sekojoša, maijā sāku lietot Nuvaring (Kontracepcijas riņķītis, ko ievada makstī), apmēram divus mēnešus pēc tam, kad skatījos bildes, es sevi neatpazinu, man seja bija mainījusies un ķermeņa formas arī.. ar laiku tas viss pārgāja, tagad it kā ir labi. Taču man neapmierina mans vēders un "sāniņi".. Sāniņi ir palieli un vēderiņš arī paliels.. Vēlētos sākt beidzot kaut ko darīt. Pēc nedēļas iešu uz airobiku. Bet vēlējos zināt, vai kādai ir pieredze ar piem., zālēm, krēmiem, tējām, masāžām? Ko Jūs darījāt vai ko Jūsu draudzenes darīja lai izveidotu skaistu vidukli. Pieminēju kontracepciju, jo varbūt tas varētu būt no tā, bet es šaubos, jo arī pirms tam man ir bijis nedaudz tauciņu, lai gan pati par sevi esmu slaida..
Dzīvoju kopā ar puisi un viņš jau saka, ka esmu skaista, bet sev es nejūtos tāda. Lūdzu izsakiet savu viendokli..!