Savaldīties

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Kā savaldīties, ja ir tā ka gribas uzsprāgt un pierakstīt kādu riebīgu , greizsirdības pilnu komentāru?
Bet esat puisim un galvenais - pašas sev - apsolījušās, ka netaisīsiet vairs nekad scēnas, ka būsiet miera un harmonijas iemiesojums. Ka būsiet pārākas par to visu.
Vajadzīgs tūlīt-uz-vietas padoms...
11.12.2012 17:44 |

Reitings 449
Noturējos un publiski nekādus komentārus neuzrakstīju. Par to protams prieciņš

Bet izpsihojos gan pamatīgi... čušs vien sanāca no manas ideālās sievietes tēla :(
12.12.2012 10:23 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
vēljovairāk- neko neraksti :D bet mājās es vnk ar viņu nerunātu. nerīkotu histēriju, bet nerunātu. kādā sakarā viņš savā albūmā ielika citas meitenes bildes? pa šitādu triku viņš man vēl ilgi atvainoties. nezinu, vai vsp piedotu ko tādu. it kā šķiet bērnišķīgi dēļ tāda iemesla šķirties, bet šāda vīrieša rīcība neliecina par ko labu un godīgu. iemesls, kādēļ viņš tās bildes ielika savā albūmā, noteikti ir.
bet vsp - ka tik tavs draugs nebija fotogrāfs. ja viņš tādā veidā reklamē tās meitenes, tad nomierinies. tu taču sen zini viņa nodarbošanos. ja tu to nevari pieņemt, tad atsakies no viņa. tas ir viņa darbs
12.12.2012 10:24 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Nenes publiskai apskatei jūsu nesaskaņas! Ir tik smieklīgi, kad pāri savas problēmas risina ar visādiem tekstiņiem sociālo tīklu galerijās vai statusos. Ja tev kaut kas nepatīk, pasaki to viņam pa tiešo, nevis ar komentāriem galerijā. Turklāt, šie komentāri noteikti uzjautrinās to otru meiteni. Man ļoti patīk skatīties kā paziņas cepjas par to, ka viņu draugi ir pārāk laipni ar mani runājuši vai pārāk ilgi skatījušies. Gribas pakaitināt vēl vairāk.

Un vispār - kāpēc aizņemta vīrieša galerijā ir ne viņa sievietes fotogrāfijas? Kolēģe no darba pasākuma vai kāda radiniece?
12.12.2012 10:25 |

Reitings 7497
nu greizsirdīga neesmu.

bet jebkurā citā gadījumā, kad jāsavalda savas emocijas un jānomierinās, es rīkoju dzīvokļa ģeneraltīrīšanu - tur vari visas savas emocijas un agresiju tā pamatīgi izlaist :D man tas ir bez maz vai kā uz boksa ringu aiziet :D
12.12.2012 10:28 |

Reitings 449
Bet nu... lai arī diena jau pagājusi, tāpat jūtos ļoti skumji par to visu... esmu izpsihojusies, izraudājusies visu nakti, neizgulējusies, knapi varu pastrādāt, nav enerģijas, jūtos tukši :(

Gribas sevi kaut kā iepriecināt, bet kā? varētu satikties ar kādu foršu draugu, lai pacel pašapziņu?
12.12.2012 10:43 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Man šķiet, ka Nikas draugs ir fotogrāfs.
12.12.2012 12:42 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Vins sava profila ievietoja svesas meitenes foto??? Un ka vins tev to paskaidroja?

Un par tam istajam damam, kuras vienmer runa klusi un mierigi, nepacel balsi utt., man skiet tas garlaicigi. Jo tad nav ne emocijas, ne kaisle. Man vienmer ir patikusi cilveki, kuri izrada savas jutas, kuros deg kada uguns.
12.12.2012 12:45 |

Reitings 8407
Cik es atceros, tad viņš fotogrāfs un viņiem kašķi regulaŗi par šo tēmu. ;)

1) beidzot pieaudz, jo uzvedies kā padsmitgadīga tīne, kura beigās tikai padara sevi par apsmieklu citu acīs - nu kurš pieaudzis kaut ko risina ar strīdiem portālos.

2) sāc celt savu pašapziņu, jo izskatās, ka tev tā ir zem nulles

3) pieņem savu otru pusi kāda tā ir, ja nevari pieņemt, tad meklē citu - vislabākas attiecības ir tad, kad tu saproti, ka otru neizmainīsi un tad ir tikai mani iepriekš minētie variantu par pieņemšanu vai pamešanu, jo kas tās par attiecībām, kur visu laiku jāraud un jāpsiho.
12.12.2012 12:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits