Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kur jūs ņemat spēku..?

Reitings 122
Reģ: 01.05.2012
Sveikas, meitenes!
Sākšu ar to, ka šis man ir melnais periods.. labu laiku jūtos tā.. nekā. Būtībā nedzīvoju, bet eksistēju. Pamostos no rīta, kaut kā pārlaižu dienu un dodos gulēt.
Mācos augstskolā - 2. kursā. Pašlaik nāk termiņi virsū - ir vairāki apjomīgi darbi, kas jāpaveic, bet es vienkārši nevaru.. Nevaru pieķerties, nevaru sakoncentrēties.. Jūtos tik drausmīgi, jo pa dienu neizdaru neko produktīvu.
Arī attiecības ar apkārtējiem nav tās labākās. Dzīvoju koju tipa dzīvoklī. Negribu iedziļināties sīkumos, bet ik pa laikam izdzirdu kādu repliku vērstu savā virzienā. Pārsvarā tas ir par sīkumiem, bet vienalga tā naidīgā attieksme nav patīkama, turklāt man nav spēka kaut ko strīdēties pretī, liekas - labāk ātrāk ''pārlaist pār galvu'' lai aizmirstas un viss ieiet vecajās sliedēs.
Reizēm liekas, ka man nav neviena, kas atbalsta. Jūtos ''iesviesta'' lielajā dzīvē bez jebkāda atpakaļceļa. Bet tik ļoti gribas savu dzīvi savest kārtībā! Gribas ātrāk sākt strādāt un dzīvot savā dzīvoklītī, lai arī cik mazā. Gribas savest kārtībā sevi - savu veselību un pašapziņu.. Taču pagaidām jūtos kā lupata un diezgan pašsaprotami, ka tā mani uztver arī apkārtējie.

Gribēju padalīties ar to, kas man iekšā darās.. varbūt paliks vieglāk.. Un labprāt dzirdētu viedokļus par to, kas jums palīdz šādos brīžos..
08.12.2012 20:19 |

Reitings 500
Reģ: 31.07.2012
Disciplinē sevi.

Tas ir grūti un smagi, bet ir tā vērts! :)

Man personīgi palīdz baznīca un ticība. Jo, ja nav tādu cilvēku, kuri var atbalstīt, tad atbalsts jāmeklē citur.
08.12.2012 20:25 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
tad kad man ir bēdīgs noskaņojums, es sevi daudz ielieku darbā, dubultā. Šodien, piemēram no rīta agra cēlos un stādīju puķes, bet tas nelīdzēja un atklāju vēl vienu veidu kā pelnīt naudu internetā, nu tad visu dienu pelnīju naudu, domas ļoti novirzās no bēdam. Bet ja jūtos pārgurusi, tad ļoti uzlādē sports un tik uz priekšu.
08.12.2012 20:25 |

Reitings 1
Reģ: 29.01.2009
Man, ja godīgi, palīdzēja tikai bērns, tad gandrīz 3 gadus ilgstošā, drīzāk eksistēšana, ne dzīvošana, bija kā ar roku noņemta. Bet tas laikam nav tas ko gribi dzirdēt :)
Domāju, seko mērķim- atrod darbiņu, tad dzīvokli, varbūt izrausies no esošās vides un viss sakārtosies.
08.12.2012 20:28 |

Reitings 438
Saprotu par ko Tu runā. Pašai tas vēl bija pavisam sen. Man palīdzēja alkohols un reguāri tusiņi, kur reāli uzrāvos uz riktīg smukiem vīriešiem - tas cēla pašapziņu.
Termiņus var ievērot tikai darot. Piemēram, šodien esmu nolaidusi lažu un tikai vakarā sāku mācīties, par sodu sev - nekādas ballītes šovakar nebūs. Līdz ar to palīdz tikai, ja sevi apzināti disciplinē.
Par dzīvokli - zin kā ir?! Lai kur Tu dzīvotu, bet ja blakus nav mīļotā cilvēka, kurš Tevi sagaida mājās, vei kuru Tu gaidi - tas miteklis būs tāds vēss un bez mīlestības. Tpc, ja Tev pašai ir ar sevi labi, saskaņa, tad arī koju tipa dzīvoklīti vari pārvērst par mīļu vietu, kur mitināties.
Naudas lietas - tās nekad nebūs gana. Prasības aug visiem un pret visu.
Ā - un dažreiz man palīz cigaretes, nu ne dažreiz - bet bieži. Tagad arī dīdos, jo slinkums ģērties, lai ietu uz Staciku.
Katram savs veids, kā sevi mierināt un dabūt vismaz kkcik veselīgā attieksmē pret dzīvi...
BŪS LABI, JA NEBŪS ABI - BŪS SAVĀDĀK!
08.12.2012 20:30 |

Reitings 500
Reģ: 31.07.2012
BŪS LABI, JA NEBŪS LABI - BŪS SAVĀDĀK!

Šitais strādā un ir reāls! :D :)
08.12.2012 20:33 |

Reitings 612
Reģ: 11.09.2012
Alkohols un tusiņi nevar palīdzēt, nu kādas muļķības mēs te gvelžam.
Jāsakārto prāts, tad viss būs ok!
08.12.2012 20:41 |

Reitings 438
Kas der vienam, citam neder. Stāstu par sevi, kā tiku ārā no bedres. Sēžot viena mājās un par visu domājot un gruzoties - labāk nepaliek. Vismaz man.
08.12.2012 20:49 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es ieveroju ,ka mani dara loti prieciigu doma,ka varu nopelniit ar savu darbosanos naudinu...piemeeram ,izdodas paardot gleznu!Taads pozitiivs ladins mani loti izsit no sliedeem!
Varbuut izklausiisies diivaini,bet vecos laikos loti paliidzeeja taads siikums,kaa taisiit kaut ko gimenei ziemai-atceros ,kaa skaabeeju gurkus,taisiiju zalumus ziemai,viiriesu zapti...taada ruupeesanaas gimenes labaa,iipasi ,kad nebija taas naudas...lasiiju seenes...Saprotu, ka mans piemeers izklausaas varbuut par banaals muusu dienaas...tantuku piemeers:D!Tas mani loti pozitiivi ietekmeeja-taada gaadaasana par savu gimeni!:)Atceros ,ka loti pozitiivi uzladeejos, paardodot labi dzemperi,kuru biju adijusi uz pasuutiijumu...!Loti ceela pasapzinu!:)
08.12.2012 20:57 |

Reitings 438
Emmanuelle - cik Tev gadi?
08.12.2012 21:01 |

Reitings 844
Pasaule ir neticami elastīga un ļoti reaģē uz to, kādi esam mēs paši. Īstenībā mēs visu laiku satiekam tikai paši sevi. Ne visi to saprot, bet viss, ko mēs piedzīvojam, ir mūsu pašu izvēle. Tu vari manīt tikai pats sevi, un pasaule ap Tevi pārvērtīsies - lai arī izklausās gaužām banāli, tā ir absolūta patiesība. Dzīve ir ļoti asprātīga spēle, ja to ierauga:). Iemācies rotaļāties!
08.12.2012 21:11 |

Reitings 844
oi, tas bija domāts tēmai par negatīvismu, bet varbūt noder Tev ar:)!
08.12.2012 21:12 |

Reitings 16208
Daudz!Bet senes es lasiiju un dzemperus adiiju,kad bija veel 20!!!:D
08.12.2012 21:23 |

Reitings 16208
Man nekad nepaliidzeeja tusini-nekad...!:)
08.12.2012 21:23 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
eju uz baznīcu, lūdzos , izsaku savu bēdu, aizdedzu svecītes
08.12.2012 21:55 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Tiešām nav iespēju sākt strādāt jau šobrīd?
Ļoti bieži cosmo meitenes raksta- studē,naudas nepietiek,iet sūdīgi, bet nestrādājot, jo nevarot atrast darbu vai apvienot ar mācībām. Es studēju dienā/klātienē un tā pat jau 1.kursā 3-4 reizes nedēļā strādāju, ieskaitot sestdienas, svētdienas.
Īsāk sakot, naudas pelnīšana man vienmēr ceļ garīgo un pašapziņu.
08.12.2012 22:47 |

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Man, piemēram, alkohols grūtos brīžos palīdz tikai uz īsu brīdi. Ilglaicīgam efektam, manuprāt, tomēr nepieciešams sakārtot domas, ieskaidrot sev, ka šis ir tikai tāds laiks, kas paies. Nevajag grimt bezcerībā. Turies! :)
08.12.2012 22:55 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
man tas pats, bet vienmer cenšos novertēt to kas ir. vienmēr var būt sliktāk.
citi atdotu visu lai būtu tavā vietā,jo ir neredzigie, kurlie, cilveki kas ir paralizeti, nespejigi staigat vai bez rokas ,kajas..
esmu sapratusi, ka neatkarigi ka jutamies vienmer var but ari launak..piemeram, esmu pateiciga, ka vakar veiksmigi ar stiopiem tiku uz majam, laik\ gan tai pat laikaaa mazs bernins ar tevu mira uz cela..:(
piekritu reizem Dievs un ticiiba ari loti palidz. + naak ziemassvetki, apskaties kadu labu filmu,
09.12.2012 02:32 |

Reitings 3350
Man ari kaut kads melnais periods - atnaku majas un visu laiku gribas raudat! Man pedeja laika palidz sports. Beidzot es saprotu, ko nozime "izladeties" sporta!
09.12.2012 05:12 |

Reitings 10
Reģ: 24.10.2012
Es ari ta jutos. Liekas, ka eksisteeju, nevis dzivvoju. Dzivoju otra pasaules mala pavisam viena un jutos vnk...tik vientuli. Katru dienu domaju, ko pie velna seit daru. Lai ari daudzas meitenes noteikti veletos but mana vieta, jo it ka pelnu ok, varu atlauties normali iepirkties, pacelot, esmu simpatiska un vesela... bet man ar to nepietiek. Laime slepjas kur citur. Un ta ir jaatrod. Ir ikdiena jadara lietas, kuras tevi piepilda ar prieku un jabut ar cilvekiem, kurus mili un kuri mil tevi. Taaa nesleepjas vietaa kur dzivo, maja, kur dzivo, naudaa... Kas man sobrid palidz? Censos atrast priecinu sikumos. Kaut ka kulties uz prieksu sapnu karjeras virzienaa (jasaak no 0...bet lenam eju uz to), noskatos kadu jauku filmu, ieperkos, kur braucot vnm klausos forsas dziesmas un dziedu liidzi. Uzmundrina Ziemassvetku dziesmas un filmas. :)
09.12.2012 05:43 |

Reitings 122
Reģ: 01.05.2012
Paldies, meitenes!
Zinu jau, ka būs labi.. vismaz ceru. Jāturās! :)
09.12.2012 12:59 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits