Man pirmo reizi bija 16 gados, ar cilvēku ar kuru tomēr ar vēlējos veidot attiecības(muļķīgi šai vecumā gan). Pilnīgi skaidrā(ir jau ļoti daudzi cilvēki kas to pirmo reizi izdara dzērumā). Man paveicās tādā ziņā ka mans tā laika puisis ar pats bija nevainīgs tāpēc uzreiz tas viss no vienas puses likās vieglāk, lai gan puisis pats bija pārstresojies līdz nelabumam

Kā rezultātā tā vietā lai to izdarītu, itkā mēģinājām, bet tad pārcēlām mēģināšanu uz nākamo nakti kad pa īstam izdevās

Godīgi sakot ja ir pareizais cilvēks tad tās bailes tik pat kā nav, jo vīrieša iedrošināšana ir arī svarīga.
Nu ir jāreiķinas ar to ka pirmo reizi (un apmēram līdz 10 reizēm pēc tam) vari izciest diez gan sāpīgas izjūtas, var arī būt asiņošana. Bet tas ir atkarīgs no katra individuāla cilvēka, piemēram man nekas vispār nesāpēja un asiņošana ar nekāda dižā nebija, tā kā problēmu nebija.
Un tas puisis jau nav 13 gadīgs(cerams

) tā kā viņam ar vajadzētu pilnībā saprast ka loģiski ka pirmajā reizē visi mēdz ar kaut kā izgāzties vai kā tā.
Man godīgi sakot cik puiši ir bijuši, pirmais sekss ar katru no viņiem ir bijis izgāzšanās, bet tici man, kad tiek pāri tai pirmajai reizei, pēc tam tik paliek labāk.
Vislabākais bija ka es vienu bijušo pirms pirmās reizes tā uzkurināju ka šim 2 - 3 stundas stāvēja no vietas(pirms seksa) un tad kad neizturējām abi divi tad šim trīs grūdieni bija un jau beidza. Goda vārds es to atceroties tā sasmejos jo viņš uzreiz sāka klasiskos teicienus ka viņam tā pirmo reiz gadījies utt

Tā kā lūk, arī vīriešiem traki gadās dažreiz. :P
Principā, ja uzskati ka tiešām vēlies ar viņu tad dari to.
A viņš zina ka tu esi nevainīga? jo ja nezin tad no vienas puses ieteiktu pateikt lai viņš ar tad to uztver mazliet nopietnāk un ir varbūt maigāks ja vajag.