Butaana atrodas starp nepaalu un Kjiinu. Tai ir sliktas attieciibas ar Nepaalu,jo pirms kaadiem gadiem taa izseedinaaja aarpus savas valsts robezhaam paardesmit tuukstoshus nepaalieshu, kas sadomaaja padziivot Butaanaa. Taa ir karaliste, bet atskiriigaa lieta ir taa, ka tur NAV kapitaalisms. Taa ir neliela kalnu valstinja, kur ir koku ministrs. Ikvienam, kas veelas nocirst kaut vienu koku, ir jaaprasa visstringraakaa atljauja shim ministram.
Un labaakaa lieta ir taada, ka par VIENU shajaa valstii pavadiitu dienu aarvalstu tuuristam valsts kasee ir jaamaksaa 173 dolaari. (Vai kaut kas taads).
Sho es savulaik, izlasiiju GEO zurnaalaa.
Ja kaada veelas aizbraukt uz kaadu pasaules nostuuri, kas ir kardinaali atkiriigs, tad jaabrauc uz kaadu vietu, kur nav shis sasodiitais kapitaalisms. Kur nav jaamaksaa, lai uzkaaptu Baobabaa, kur baltais cilveeks nesaistaas ar 20 dolaaru naudasziimi, un, kur nav jaadomaa, kaadaa veikalaa iepirkt tomaatus.
Ko es ieteiktu? Patieshaam- Butaanu, Indoneezijas salas, Krievijas austrumu galu(pieziimeeshu, ka Krievija joprojaam sastaav no 16mit okupeetaam teritorijaam, kas reaali ir pavisam atskiriigas valstis ar pilniigu citu mentalitaati, domaashanu un sadziivi.
Veel vareetu ieteikt Mongoliju(vareetu buut paskarbi dabas apstaaklji), Aafrikas vidieni un varbuut aizbraukt pie Braziilijas latvieshiem. Par peedeejo es pats esmu domaajis, taapeec saaku paardomaat savu sapni par spaanju valodu, nomainot to uz portyugaalju valodas maaciishanos. (iechekojiet googlee par Braziilijas latvieshiem).