Nesaskatu īsto jēgu no viņām, labāk patīk portatīvie datori :)
Ir palietotas ķīnas preces un arī kas no pazīstamākajiem zīmoliem. Wifi vai nu spraud klāt modēmu bet atkal vai viņs to atbalstīs. Ja nekļūdos ir jau arī tādas planšetes kurām sim karti liec iekšā.
Man ir IPad. Mājās lietoju portatīvo, bet to ņemu visur kur līdzi, ļoti parocīgi. Es lietoju viņu tikai tur, kur ir WiFi, citur nav vajadzības :D Bet vispār ir ērti ar viņu rīkoties, daudz iespēju, tikai labas atsauksmes...
Bet nu ko tās pāris collas dod atšķirībā no kāda jaunā telefona? :D Ja jau jums lielas somas tad iemet somā un staipa līdzī, bet savādāk nav parocīgs :D
Man savukārt parocīgi neliekas tie extra lielie telefoni, nu darīt visu ko tajos jā, bet tiklīdz jāliek pie auss un jāzvana... :D liekas par lielu, īpaši sievietēm
man ir portatiivais, bet man vajaga tiesi staipiishanai liidzi....
ir kaadai varbuut samsung galaxy tab 10.1 ??? es šobrīd laikam uz šo sliecos...raxtīts,ka usb ir...
Tā kā esmu studente un mana ikdiena ir strādāšana ar likumiem, tad planšetdators ir ļoooti noderīgs, jo braukāju ar sabiedrisko un portatīvais dators plecus lauza nost :D :)
pati lietoju Samsung.
tas jaunais samsung gaaxy note 10.1 laikam krutāks tomēr.
es nesaprotu, dažās vietās raxtīts,ka tam gaaxy tab ir usb citās,ka nav..kāda var pateikt kā tad īsti tur ir ? :D
Man ir Samsung Tab2. Arī nopirkās tikai tāpēc,ka gribējās :D
Parocīgs,jo kkur braucot nav jāstaipa līdzi lielais portatīvais. Varu pa ceļam klausīties mūziku un skatīties filmas. Lai būtu internets,ielieku sim karti,vai ja ir iespēja pieslēdzos Wi-fi. Modemu pat nevar pieslēgt.
Es nopirku,jo man vajag daudz mācīties-lasīt grāmatas un meklēt viskautko internetā meklēt.Tāpēc man ir ērtāk ar planšeti nekā portatīvo staipīt sev visur līdzi.Tā kā man tikai netam pārsvarā ir vajadzīga,nepirku neko šiku,bet esmu ļoti apmierināta
šodien tiku pie Samsung planšetdatora, bet tas neatbalsta flash spraudni(?) daudzās mājas lapās video utt vietā vnk rādās mazs pelēks puzles gabaliņš. Kas man nav izdarīts un kas būtu jāizdara??
Es lietoju Ipad2 jau vairaak kaa gadu. Man ljoti patiik, lietoju paarsvaraa prieks interneta un muuzikas, bet izmantoju arii maaciibaam. Tiesi sodien ar draugu runaajaam, ka buutu gruuti iedomaaties tagad savu ikdienu bez Ipad. :D