Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ajūrveda uzturs

Reitings 370
Reģ: 27.01.2012
Sveikas,vai kāda ēd pēc šī uztura?Lasīju internetā vairākas rakstus par to. vienā rakstīts,ka piena produktus nedrīkst,otrā jau,ka drīkst ! Vispār katrā rakstā sava informācija. Tā arī nesaprotu kā tad ir pareizi. Būs jāiegādajas grāmata,laikam...
Bet varbūt kāda zin konkrētāk. Un kā ar pašsajūtu? Nomest kaut ko arī var?
Es gribu pievērsties sim uzturam ilgstoši,un ja patiks tad palikt pie tā,bet ja varētu vēl pāris kg nomest pavisam ideali būtu :D
14.11.2012 10:42 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Paliec par Krišnu :)
14.11.2012 10:49 |

Reitings 424
Reģ: 29.06.2012
Esmu lasījusi, diezgan daudz informāciju par ajūrvēdu kā tādu, un ,protams, arī uzturu. Vispār man patīk, interesanti. Bet, manuprāt, tas ir jāpieņem vairāk kā dzīvesveids, nevis jāpraktizē atsevišķi ieteikumi (kaut gan tie ir noderīgi).
Uzturs ir diezgan atšķirīgs no mums pierastā (bet, protams :D) man,personīgi, tas sagādāja neērtības, ka nevari ieiet rimčikā un paņemt savus iemīļotos kartupeļus, bet jāmeklē kaut kādi humusi, auņa milti un vēl visādas jokainības :D Nē, nu, tagad jau arī parastajos lielveikalos var atrast šādu pārtiku, bet piedomāšanu lieku tas tomēr prasa.
Ja vēlies to izmēģināt tikai svara zaudēšanas nolūkos, labāk ķeries pie veselīga uztura un sporta, ja vēlies mainīt dzīvesveidu- laipni lūgta!
18.11.2012 22:53 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
kāpēc vajag pievērsties mumbo džumbo ja ir zinātniski pārbaudītas diētas?
18.11.2012 22:55 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Man atkal šķiet, ka tas ir uzturs cilvēkiem, kuriem tas ir dzīvesveids, nevis mērķis kauto ko nomest.
18.11.2012 22:55 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits