Lab rits! Pedejos divus gadus loti sekoju lidzi veseligam dzives veidam- esmu partraukusi smeket, eju sportot, daudz, daudz staigaju ar kajam, atrodos tikai forsu un tuvu draugu loka (negribu laist klat nevoienu skeptiki), pati taisu un lietoju dabigo kosmetiku, edu veseligi, esmu samazinajusi sals un cukura daudzumu mana uztura. Un ticu, ka tas viss ir ieguldijums mana nakotnes veseliba! Nesen ka satiku vienu pari, kur sievietei ir 39, bet virietim - 54 gadu, ziniet, nu galigi nevareja parteikt!!! Vini abi izskatijas tik jauni un dzivespriecigi, un vini ievero ne tikai visu ieprieksrakstito, bet nodarbojas ari ar master arts. Nu luk, ta ka ir tomer lietas, ko varam darit sava laba, nemaksajot lielu naudu!
p.s. man sodien meitas 1 gada jubileja! :)
p.s.2. balsoju par Obamu! Nu nevaru piekrist Romnija daziem uzskatiem, ipasi par abortiem. Viena intervija noskokejos, jo tika uzdots jautajums, ko darit, ja sieviete ir izvarota. Romnijs ari saja gadijuma kategoriski noliedza abortu, sakot, ka tada acimredzot bijusi dieva griba. Nu kaut kads sviests, dzivojam tacu 21. gs.