Kāda ir tava labākā draudzene?

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Čau! :)

Lasot diskusiju par dienasgrāmatām, atcerējos pagājušo sestdienu ar savu labāko draudzeni un kārtējo reizi nopriecājos, ka viņa man ir :)

Pastāstiet, kādas ir jūsu labākās draudzenes, ar kādām īpašībām/rīcību izpelnījušās šo statusu? Kur jūs iepazināties ar savu draudzeni, cik gadus jau draudzējaties un kāpēc tieši viņa ir pati foršākā? Kam kopā esat gājušas cauri?

Īsumā - rakstiet visu foršo par savām draudzenēm! Viņas ir pelnījušas, ka palielaties ar jūsu draudzību! :)
04.11.2012 23:11 |

Reitings 342
Reģ: 21.08.2012
Daudz te rakstīja " bija un vairs nav " , manuprāt, tad jau tas skaitas, ka viņas nemaz nebija tās labākās draudzenes. Man tādas ir divas, viena ar kuru sanākt tikties katru dienu, otra ar kuru katru dienu sarakstos un redzos reizi mēnesī apmēram. Sanāk pat tā, ka ar to otru, kuru redzu mazāk ir daudz tuvākas attiecības un zinu viņu arī apmēram jau 9, 10 gadus
05.11.2012 00:37 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Mana labaka draudzene ir vienkarsi fantastiska sieviete! Vina man ir ka masa, dveseles radiniece, esam uz viena vilna, ta sakot :) . Ka iepazinamies pamatskolas pedeja klase, ta esam kopa ari tagad. Tiesa gan, tagad nesanak vairs tik biezi tikties, jo dzivojam katra sava pasaules mala, vairak virtuala ta komunikacija, bet sajuta tada pati - mes esam viena otrai :) . Esmu laimiga, ka esmu satikusi tadu cilveku ka vina.
05.11.2012 00:46 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Man liekas, ka var nepaveikties ar draudzenēm.

Var cilvēkam dot un dot, būt atbalstam un izkratīt visu sirdi, bet tāpat, man liekas, ka visiem gribētos no šī cilvēka, vajadzības gadījumā, sagaidīt to pašu.
05.11.2012 00:47 |

Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009
Draudzībai attālums nav šķērslis, protams, ja tam velta pietiekami daudz laika. Manas divas lieliskās meitenes dzīvo tālu prom, bet turpinu viņas uzskatīt par savu zeltu. Ko gan nevarētu teikt par tām, kas tepat, Latvijā..
05.11.2012 00:51 |

Reitings 1517
Reģ: 12.09.2010
Mana dzīvo Latvijā, es Skotijā. Mīlu viņu kā nevienu citu (neskaitot ģimeni)
05.11.2012 00:53 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
es neeez, es tiešām nekad neesmu aizdomājusies par tādām lietām kā paļaušanās, uzticība, atbalsts grūtā brīdī un bla bla bla. neinteresē. man pats svarīgākais ir, ka ir cilveks, kas saprot no pusvārda, lai arī kādu stulbību es runātu, ar kuru var gan parunāt tā nopietnāk, gan vienkārši nobliezt piektdienu tā, ka dažreiz pēc tam drusku kauns. ok, tas ir jaunības maksimālisms, bet doma skaidra. :D
un tas, kas tur kopā, laikam ir kopīgi uzskati lielākajā daļā lietu. manuprāt, ja būtu baigākās dvēseļu radinieces, tas būtu too boring. un nav pat pārāk vajadzīgas biežas tikšanās, katra esam pietiekami pašpietiekamas, lai brīvi dzīvotu katra savu dzīvi, bet tāpat sazvanītos, paklačotos utt. un īstenībā ir baigi maz cilvēku, kas mani saprot un kurus es saprotu tā pa istam, tā ka man prieks, ka tomēr ir viena tāda čikita :)
05.11.2012 00:58 |

Reitings 4129
Skolas laikā man bija divas labākās draudzenes, bet pēc tam es kaut kā vairs nemācēju draudzēties. Protams, uzturam kontaktus, apsveicam viena otru un šad tad satiekamies, bet vairs nav TAS-laikam katram sava pieaugušo cilvēku dzīve 100 km attālumā vienai no otras un, patiesībā vieglāk ir nedraudzēties nekā draudzēties. :) Taču es atkal sāku mācīties draudzēties un, lai kā man negribētos, bet pateicoties tieši cosmo, ir uzradusies draudzene, ar kuru darām un apspriežam tādas lietas, par kurām šeit stāstīt nedrīkstētu pat anonīmi. :D
05.11.2012 08:29 |

Reitings 1534
Man ir 4 ļoooti labas draudzenes (un vēl pāris vnk labas draudzenes, jo tiekamies reti) no kurām viena, tomēr, ir visīpašākā. Tā, kuru visbiežāk satieku. Ar viņu kopā mēs varam darīt visu. Sportot, ceļot, pļāpāt par būtisko un nebūtisko, uzticēties viena otrai... mēs vienmēr esam uz viena viļņa. Tikšanās ar viņu es gaidu kā ar taureņiem vēderā. Lai cik slikts garastāvoklis mums abām nebūtu, satiekoties visas problēmas liekas nebūtiskas un mēs smejamies. Par visu un visiem.
Kāda viņa ir? Viņa nekad nečīkst. Ka nav izgulējusies, ka kaut kas sāp, ka "slikti izskatās", ka grib ēst, ka viņai nepatīk vieta, kur esam (klubs kāds vai vienalga kas). Mums vienalga, kur esam, galvenais, ka kopā. Piemēram, vakar abas izdomājām aizbraukt uz Siguldu. Mērķis - rodeļi, katapulta, kino Lora. Aizbraucām. Rodeļi nestrādā tehisku iemeslu dēļ, katapultai sezona noslēgusies, kinoteātrī uz mūsu izvēlēto seansu visas vietas izpirktas. Ok, ejam spēlēt boulingu. Boulings rezervēts kādai tur bērnu ballītei. Komiski, patiesībā. Aizbraucām beigās uz Chilli picu un pierijāmies. Atpakaļceļā dziedājām mašīnā un tāpat pavadījām lielisku vakaru.
Viņa ir gudra. Tā man šķiet, jo viņa ir zinoša jomās, no kurām es neko nesaprotu. Viņa ir patiesa un godīga. Vienmēr un pret visiem. Viņa ir vienīgais cilvēks no man zināmajiem, kura nekad nevienam nelīdīs pakaļā. Viņa katram pateiks acīs to, ko domā. Un uzreiz, nevis nogaidot tam piemērotu brīdi. Viņa ir radoša. Es varētu turpināt ilgi. Ar visu savu būtību (gan labajām, gan ne tik labajām īpašībām) viņa ir mans zelts.

Man vispār ir visfeinākās draudzenes. Gribētos visas viņas tagad sabučot.
05.11.2012 09:16 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Es nemaz nesmu viilusies sievietees, jo es vienkaarshi njemu to visu vieglaak :D ir labas draudzenes, kuru draudziiba pa celjam ir pazaudeeta, ir draudzenes, kuras man ir vislabaakaas jau ilgu laiku un domaaju, ka taa veel buus ilgi. Katraa zinjaa taas, kuras man ir, ir lieliskas, miiljas, jautrad, taadas pashas stulbeniites kaa es. Viena ir supergudra, viena izskataas peec dievietes, treshaa ir kaartiiga diiva. Ehh, sagribeeju satikties, bet es dziivoju citaa valstii. Sheit arii ir draudzenes, bet vairaak kaa vienkaarshi ljoti labas pazinjas. Nu nezinu, es vispaar esmu taads vienpatis un man no draudziibas nevajag daudz.
05.11.2012 11:10 |

Reitings 10
Man ir vislabākā draudzene un mēs joprojām esam nešķiramas no vidusskolas laikiem! :)
varam zvanīt viena otrai kaut nakts vidū.. izkratam viena otrai sirdi un tad vienmēr paliek vieglāk :) kas tik kopā nav piedzīvots. Tā ir ļoti, ļoti liela vērtība. Turklāt- džeki nāk un iet, bet mūsu draudzība saglabājas :)
05.11.2012 11:13 |

Reitings 1021
Reģ: 19.05.2011
Pamatā ir tikai 1 labākā draudzene. Vai viņa atbilst vārdam - labākā? Noteikti nē. Esam pazīstamas jau no dārziņa laikiem, izgājušas visādiem dzīves posmiem cauri, uzturam kontaktu, šad tad tiekamies, satusējam, bet vai viņa ir līdzās grūtā brīdī - nē, Vai viņa vienmēr mani atceras? -noteikti nē.
05.11.2012 11:14 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Man nav labākā draudzene.. man ir 3 bernibas draudzenes ar kurām tiekos un ar kurām labas attiecības, bet nešķiroju labākās vai sliktākās...
05.11.2012 11:24 |

10 gadi
Reitings 1698
Manai labākajai draudzenei ir smags raksturs - viņa ir ļoti nepunktuāls, neatbildīgs cilvēks, kurš var neierasties uz sarunāto tikšanos, pēdējā brīdī pateikt, ka nevarēs doties ceļojumā kopā ar visiem. Dažbrīd tas nereāli tracina un es dusmojos, bet paciešu to visu jau vairākus gadus, jo viņai piemīt īpašības, kas "atsvēr" visu iepriekšminēto. Viņa māk uzklausīt, viņa bija man blakus, kad man bija ļoti grūts periods dzīvē, viņa vienmēr atbalstīs un sapratīs - es zinu, ka šim cilvēkam es varu izstāstīt visu un pat ja mēs sastrīdēsimies, tas tāpat paliks starp mums. Un viņa saprot mani no pusvārda. Laikam jau taisnība ir, ka Ūdensvīriem ar Dvīņiem ir ideāla saderība :D
05.11.2012 11:26 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
ar draudzenēm dzīve tomēr ir daudz skaistāka :)
05.11.2012 11:26 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
ar draudzenēm dzīve tomēr ir daudz skaistāka

Pilnīgi piekrītu :) Man ir viena ļoti tuva un mīļa draudzene un vairākas labas draudzenes un paziņas, ar kurām var gan uz teātri aiziet, gan iemalkot glāzi vīna kādā omulīgā cafe, gan pastaigāties pa veikaliem vai vienkārši satikties, lai pastaigātos un paplāpātu.

Pēdējā laikā gan esmu pārņemta ar darbu un skolu, bet brīvdienās cenšos atlicināt laiku tikšanām. Pēc klasiskās definīcijas neesmu labs draugs, jo man diezin vai var piezvanīt nakts vidū, kā arī neesmu tik brīva, lai tiktos regulāri, vēstules man arī nav laika rakstīt, tomēr tieši pēdējā laikā ir izkristalizējies to cilvēku loks, kas mani pieņem tādu, kāda esmu un neuzspiež savu draudzības definīciju. Dzīve pasijā cilvēkus, tur neko nevar darīt.
05.11.2012 11:33 |

Reitings 1123
Reģ: 18.04.2012
Man nav vairs labākā draudzene.
Iepazināmies pamatskolā un nodraudzējāmies līdz viņa aizbrauca prom no LV. Apm. kādus 8 vai 9 gadus. Vienkārši viņa aizbrauca un pamazām tas kontakts zuda. Varbūt tagad pāris vēstules gadā viena otrai uzrakstam, bet nu noteikti viņa vairs pat draudzene man nevar skaitīties, jo maz, ko viena par otru vairs zinam. Ļoti žēl īstenībā.
05.11.2012 11:39 |

Reitings 146
Reģ: 28.06.2012
Es sen vairs neticu tādām sieviešu draudzībām.. Savos 25 es labāk esmu viena. Paziņas, protams, ir - tiekamies, saskrienamies, izsmejamies, bet neko personisku nevienam vairs nestāstu.
05.11.2012 13:10 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Man arī nav labākās draudzenes jau kopš pamatskolas gadiem :( Īstenībā žēl, bet ja tā labi padomā, es nemaz neesmu tāda tipa sieviete, kam patīk visās tās meiteņu sarunas, lupatu apspriešana utt., daudz labāk jūtos puišu kompānijās :D
05.11.2012 14:14 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
man ir draudzenes (arī no šī portāla) un tiešām superīgi cilvēciņi viņas ir... :)

bet labākā draudzene ir tikai viena- un tā ir mana mamma... viņa man ir divi vienā- kad vajag mamma, kad vajag labākā draudzene, kurai varu izstāstīt visu kas uz sirsniņas... :)
05.11.2012 14:22 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Ir bijušas neskaitāmas vilšanās draudzībā, bet vienalga domāju, ka pastāv ari tādas sievietes, kuras attiecas patiesi un negrib otrai nocelt vīru..ne jau visas ir bāžamas viena maisā:)
bet viena meitene jau te minēja par pašapzinu. un arī to ka sievietes mēdz pārspīlēt.. piemēram, draugam ir divi radinieki , kuri iedzerot mēdz man izteikt kādus komplimentus utt..bet draugs to neņem galvā..ja cilvekam ar pašapziņu viss ir labi, viņs neies sadot otram tikai tāpēc, ka izteicis komplimentu..
05.11.2012 14:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits