Pirmā doma-Pink. Pārējās visas ir pašpasludinātās spridzerklienes. Asociācijas...es dalu šādi:gribu būt tāda vai nē.Shoreiz- nē. Nesaista tāds tēls,liekas uzspēlēta enerģija.
Uzreiz asociējās ar meiteni, kura ir gatava jeb kam, ir gudra un tajā pašā laikā var atmest ar roku inteliģencei, ta teikt-veiksmīga visās dzīves jomās. Gan simpātiska, gan ar lielisku raksturu un izdarībām.
Katrā ziņā nekas tāds īpaši pozitīvs, saistās ar uzspēlētās, nepatiesām emocijām, uzmanības kaukšanu, izrādīšanos, dzeršanu`, pohujismu uz visu un visiem, uz to, ko citi padomās. Nu jā, ne pozītīvs tēls.
Man tieši atmiņā ir palikusi kāda man agrāk tuva draudzene tieši kā "meitene spridzeklis", bet pozitīvā nozīmē. Viņa vienmēr bija smaidīga, smieklīga, asprātīga, spēja uzlabot garastāvokli jebkurā brīdī. Vienmēr gatava tusēties. Ļoti mīļa un sirsnīga. Bet tāda viņa bija vienmēr un pret visiem. Pēc sarunas vai tikšanās ar viņu, palika spēcīgas pozitīvas emocijas. Patīkami bija atrasties viņai blakus. Ne kripatiņas izrādīšanās vai uzmanības trūkuma.
Man gan meitene-spridzeklis asociējas vairāk ar kaut ko pozitīvu, kā negatīvu. Aktīva, enerģētiska, darīt griboša, lietām pieiet ar pārliecību, tāpēc daudz kas viņai sanāk, harizmātiska. Nu kaut kas tāds manuprāt.
Aktīva, gatava jebkurā brīdī mesties kaut ko darīt, skaļa, jautra, laikam jau pozitīva un tāda, ar kuru nav garlaicīgi, tomēr dažiem (lēnākiem un klusākiem) var būt par grūtu būt kopā ar "spridzekli". Tāda man asocējas meitene - spridzeklis.
Ļoti aktīva , pilna ar enerģiju.
Parasti mierīgiem cilvēkiem šāds cilvēku tips nepatīk , jo tiek jaukts apkārtvaldošais miers.
Jāatzīst , ka daudzi mani dēvē par tā saucamo "spridzekli" , tāpēc cilvēkiem kuri pēc dabas ir ļoti mierīgi un harmoniski ar mani grūti.
"spridzeklim" nav vajadzīgs miers un harmonija, viss ir mazākā vai lielākā hausā apkārt.
Domāju , ka cilvēks spridzeklis ir tāds no dabas nevis kaut kas uzspēlēts , ja cilvēks mēģina tēlot enerģijas un jautrības pārpilno tas uzreiz ir redzams.