Pēc kā spriežat, ka ir mīlestība?

Reitings 212
Reģ: 29.01.2009
Sveikas, dāmas!

Situācija interesanta, līdz šim vienmēr ir bijis, ka es esmu attiecībās iniciatore, rupjāk sakot "skrienu pakaļ". Vienmēr domāju, ka nu gan ir mīlestība, bet draudzene aizrādīja, ka tā nav pareizi - bet kura gan klausās draudzenē, kad dzīvo ar rozā brillēm? Tajās attiecībās bija tā, ka es "mīlēju vairāk" vai pat biju nedaudz atkarīga. Vienmēr bija neliela trauksme.

Tad nu tagad viss ir pavisam citādi- ir puisis, kurš mani mīl, rūpējas, ciena. Nekad īsti neesmu bijusi šādās "veselīgās attiecības", kā arī ģimenē nav redzēt labs piemērs. Kā šādās attiecībās saprast vai patiesi mīlu ? + Kāda gudra sieviete teica, ka vislabākais attiecību modelis esot tad, kad vīrietis mīl nedaudz vairāk.
27.10.2012 15:09 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
DIO-loti labi pateici par piedosanu!Tur tik daudz taisniibas!:)
27.10.2012 18:18 |

Reitings 500
Reģ: 31.07.2012
manuprāt mēs visu laiku mācamies mīlēt, tāpēc nekad nevar tā teikt, ka es mīlu', jo to nemaz tā nevar.
27.10.2012 18:19 |

Reitings 360
Reģ: 29.12.2010
Es domaju ka milestibu neala starp draudzibu un ta..tu vienkarsi juti ka ar so cilveku tev ir labi,ka tu vinam gribi sniegkt visu..Pavadit dzivi kopa ar vinju,jo reali ja to nejut tad nau jegas..es stipri saubos ka ir kadi cilveki kuri speej vienkarsi palaist prom otru lai cik loti mil!Tas nau pardzivojamas sapes ja milestiba ir patiesa un ja 100% zin ka miil abi..protams tas ir tikai manas domas,es vismaz nespetu neko tadu pardzivot,vai likt pardzivot otram!Am vel ja ta runa sad tad ja attiecibas ir tikai sakuma bet zini ka nakotnes nau tad nevajag turpinat sapibat japartrauc tad kad ir patiesi labi lai nesap nevienam ne otram!:)
27.10.2012 19:30 |

Reitings 1202
Reģ: 29.01.2009
Iemīlēšanās ir tad, kad liekas, ka tas otrs ne ēd, ne guļ, ne kakā.
Mīlestība ir tad, kad tu jau to visu zini, bet tev viņš vienalga patīk:)
27.10.2012 20:07 |

10 gadi
Reitings 104
Reģ: 21.09.2010
Līdz brīdim, kad vari paskaidrot, kas ir mīlestība, tu nemīli. Jo brīdī, kad tu kādu cilvēku patiesi mīli, vairs nav svarīgi, kā viņš izskatās, kur dzīvo, kādi ir viņa paradumi. Tu spēj būtībā piedot visu, noliekot savu lepnumu malā, kas bieži vien ir pat nepareizi un pazemojoši pašam sev. Tu būtībā būtu gatavs atdot dzīvību par viņi. Ne par velti saka- otrā pusīte. Jo viņš kļūst par daļu no tevis. Tu nekad nevarētu vēlēt tam cilvēkam ļaunu, šantažēt vai darīt kā savādāk pāri. Mīlestība- tas ir kaut kas nedefinējams. Tas var vienkārši uzplaukt un neizskaidrojami arī novīst, ja to nekopj. Tāpēc jau bieži saka, ka ''noturīgākās laulības ir uz naudu, nevis mīlestību balstītas'', jo nauda lielākajā daļā gadījumu nevar vienkārši novīst, tā nerada strīdus kā greizsirdība. Taču tai ir viens mīnus- tā nav laimīga. Tu nejūties piepildīts.
28.10.2012 16:09 |

Reitings 500
Mīlestība ir lēnprātīga, mīlestība ir laipna, tā neskauž, mīlestība nelielās, tā nav uzpūtīga.
Tā neizturas piedauzīgi, tā nemeklē savu labumu, tā neskaistas, tā nepiemin ļaunu.
Tā nepriecājas par netaisnību, bet priecājas par patiesību.
Tā apklāj visu, tā tic visu, tā cer visu, tā panes visu.

Kor 1, 13; 4:7
28.10.2012 17:39 |

Reitings 500
Manuprāt, šīs rindas mīlestību atspoguļo tik stipri cik stipri teksts to var spēt. Pēc šiem vārdiem nekam citam vairs nav vietas.
28.10.2012 17:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits