Sveikas!
Padomus lūdzu.
Tā tad ir draugs ,kopā vairāk kā 4gadi.
Ir problēma.Vai nu tā ir manī,vai viņā,vai vienkārši attiecību nesaderība!
Sākumā jau protams viss bija skaisti,idiāli nu feini!
Bet tagad viss ir galīgās auzās.
Es viņu vairs tā nekontrolēju un laidu darīt to ko viņš vēlas,nav jau mazais bērns kurš jāpieskata.
Bet nu ir iebrauzis auzās,tā rezultātā,jācieš man.(laikam,varbūt,pati nezinu).
Es redzu ka viņš tur rēķina savus rēķinus,kaut ko cenšas ,kaut ko ņemas,bet var manīt to ka nu ir saraizējies par naudas lietām!
Jūs jautāsiet par ko ?Viņam patīk,nu vai arī patika spēlēt automātus,(ka viņš saka automāti tagad pagātnē paliks),
bet nu ir izgājis tik tālu ka pašam tads nemiertiņš,jo parādiņi viuskur sakrājušies(ātrie kredīti).
Protams man naudu viņš nelūdz,neprasa,jo pirms viņš gribēja iet uz automātiem,es laidu,bet teicu,lai man pēctam naudu neprasa!
Es nezinu ar ko man viņam palīdzēt?kā man rīkoties,?jo nekā ne,mēs sēžam vienā izstabā kopā dzīvojam.Un tās viņa bažas,skumjas par to kur nu iepinies līdz ausīm,mani arī skar!
Nevaru te priecāties par dzīvi,ja otrai pusītei jādomā,kā samaksāt rēķinus,kā tikt no parādiem vaļā ,utt.
Skumji man pat tas ka viņam,naudiņa puzdienām tgd neatliek,jo lieki neko nevar tērēt!
Vai man tgd dot savu naudu ,lai viņš paēstu puzdienas,hnhnh?Ok , nau jau tik traki,uztaisa un paņem no mājām kko puzdienām.Bet nu vienalga,stulbi ir šitā.Tagad sajūta man ir vaininieces lomā,kpc es ļāvu iet un spēlēt,iztraļināt naudu.Ka pats nesaprot ka vajag apstāties.