Es uz viņu uztrāpu ik pa laikam... lielos vilcienos kā jau visas ziepenes....pat neredzot entās sērijas es tāpat zinu kas tur bija Nu tur tā Maričuja kaut kāda nabadzīte kuru tur izvaroja un baigi nodarīja pāri, cik sapratu gāja pie daktera sūdzēties un izrādījās ka viņš ir tas ļaunais, bet samīlējās abi,protams pa visu ļaunā kura arī mīl to čali, + vēl nabadzītes kaut kāds draugs tur vienbrīd bija kurš tur mērģināja viņai nodarīt pāri
es varu pastāstīt lielos vilcienos, kas notiks uz priekšu
Maričuja kļūs par slavenu aktrisi. Kādas izrādes laikā zaudēs redzi, jo pistolē būs ieliktas īstas patronas. (Estefanija ieliks).......Un vel riktīgs murgs tur gaidāms.
bet kāpēc viņš paņēma viņu pie sevis mājās? un kāpēc tā sieviete, kas iebīdīja Estefaniju ģimenē, tā darīja? naudu gribēja dabūt vai ko? tā mazā meitene ir viņa meita?
Liekas ļoti murgains seriāls - galīgais meksikānis pec visiem notikumiem sākumā domāju ka skatīšos - bet ātri apnika Es labak istabeni manhetenā paskatos
ok, paldies, tagad man + - viss skaidrs vienkārši ļoti patīk tie abi aktieri, nesen skatījos pa tv3 seriālu ar viņiem abiem, tāpēc izdomāju, ka jāpaskatās arī šis