Esat tādas redzējušas,ko par viņām domājat?Pats esmu saskāries dažreiz ar tādām,atpūties un ,kāda prasa nopirkt iedzert.
Tieši uzreiz nekad neatsaku,bet parasti iesaistos tajā viņu spēlē.Dažus no pēdējiem gadījumiem,kurus atceros,viena martini glāzi pa 8Ls prasīja,es viņai saku ,ka varu nopirkt pašu lētāko ,kas bārā ir sidru pa 1.50Ls viņai un viņas 5cām draudzenēm,ka tas būtu ekonomisks un pārdomāts gājiens no manas puses..viņa mani ilgi mēģināja pārliecināt,ka grib tieši martini,bet nu pret manām dziļi filosofiskām spekulācijām viņa palika gribot.Tad viena ,klubā priecīgi žestikulēja un stāstīja man,ka viņai dzimšanas diena un ar zemtekstiem un visu savu uzvedību,lika noprast man,ka man jāskrien viņai pirkt dzert./iesp katru dienu visiem tā stāsta tur/Protams neapjuku un arī sāku viņai stāstīt,ka man šodien svētki 3g bez seksa,tpc esmu atnācis viņus nosvinēt šeit šos 3g bez,un iespējams mēs abi viens otru varam apdāvināt.Vēl tgd smaidu,kā atceros viņas seju,kā viņa tad apjuka:D Un pēdējā reizē,kas bija,meitenei ,neko neizdomāju-smejoties teicu tieši -tu jau esi pieaudzis cilvēks,pati saproti,ka par velti nekas nekad nenotiek viss ir dzīvē jānopelna..un šī saka -ejam nopelnīšu../Nopelnīja arī !:D
Protams nepārprotiet mani,man patīk izmaksāt ,bet tas viss ir pēc manas izvēles,ne mazākā mērā nav žēl,un gandarījumu dod tas.Bet tiklīdz dzirdu-vārdu -nopērc.Tā uzreiz pamostos.Dīvaini, tad parasti sāku justies,jo saprotu,ka viltīgā lapsa manī saskatījusi saldu rausi,kuru notiesāt.Vienīgi ar saldiem raušiem man nekas nav kopīgs-esmu plēsīgs vilks kurš ēd sarkangalvītes:)Kā var tā pārskatīties?:D