Labrīt,
kaut kāds stulbums mani moka un noteikti, ka izklausīsies slimi
Man vairākas reizes dienā ir slikta dūša, līdz vemšanai nenonāk, bet tik bieži tāda sajūta, ka kkas stāv kakla galā un tūlīt būs jāvemj...(stāvoklī neesmu)
labi mājās vēl tā, bet kad braucu uz darbu, autobusā, esmu spiesta kāpt ārā no autobusa, jo ir tāda sajūta, ka tūliņ vemšu un tā principā ir katru rītu, kad braucu uz darbu, man pat tāda sajūta, ka man paranoja, kad jau eju uz autobusu, man sajūta,ka paliek slikti. Tāpēc, tagad ceļos pusotru stundu ātrāk, lai ietu uz darbu ar kājām (T/C Dole- Valdemāra iela), saprotams, ka veselīgi, bet nu tas, manuprāt, nav normāli!Tāpat ir ar kino, sabiedriskajām ēstuvēm, un citām vietā kurās ir daudz cilvēki, man bail, ka šajās vietās būs jāvemj, un no tās domas vien man jau metās slikti.
Šausmīgi, ka man jāpakārto visa dzīve šis stulbumam, kas acīmredzot ir manā galvā.
Esmu jau atmetusi ieradumu ēst no rītiem brokastis pirms darba (ap 7), jo vienkārši, ja būs jāvemj, lai nebūtu ko vemt ārā. Brokastis darbā ēdu, viss kārtībā, arī pusdienas darbā ēdu, kādu zupu vai otro ēdienu.
Izklausās slimi?
manuprāt, jā!!!
ceru sagaidīt varbūt kādu padomu, ja kādai tā ir bijis, bet nu ja domājat, ka tas ir stulbi utt., tad arī sakiet varbūt tieši to man vajag....