trūkst skābeklis smadzenēm

Reitings 49
Reģ: 29.01.2009
Laba diena, meitenes! :)
Pirms pāris dienām uzzināju, ka manām smadzenēm pietrūkst skābeklis, tāpēc man ir problēmas ar atmiņu, koncentrēšanos u.t.t..
Ko darīt? Kā ar to cīnīties? Vai jūs varētu kaut ko ieteikt?
14.10.2012 12:55 |

Reitings 49
:D
Jūs iedomājaties drošvien kaut ko t.m.l.,
http://img.zl.lv/infopage/photos/medicinas-centrs-elite-as_b1fxb_07_628x471.jpg
bet tas bija pavisam mazs aparātiņš, kurš tika pieslēgts pie datora un viss, ko man vajadzēja darīt bija, sēdēt kādas 5min ar taisnu muguru, nerunāt un turēt roku starp krūtīm, kurā turēju kaut kādu stienīti.
Patiesībā, mana uzticība šim aparātam sākumā bija 0%, uzzinot analīžu rezultātus jau vismaz 50%, jo viņš spēja noteikt ļoti daudz, par ko man jau kādu laiku bijušas sūdzības, arī tai skaitā atmiņas problēmas.
14.10.2012 14:11 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Nu ko, pie dziednieka tu esi uzzinājusi savus vājos punktus, taču konkrētu diagnozi gan jāiet noskaidrot pie ārsta un tad varēs domāt par ārstēšanu. Tiesa ūdens, sports un nesmēķēšana vēl nevienam sliktu nav nodarījusi.
14.10.2012 14:35 |

Reitings 49
:)
14.10.2012 14:36 |

Reitings 164
Reģ: 07.09.2012
man arī tas pats ir, ģību pārbāztos autobusos un pat naktsklubā, jo nebij ko elpot no bezgaisa!izgāju to pašu diagnostiku.Gimenes arts izrakstija zāļu kursu mēnesim, ap 30ls ja nemaldos, bet es neizdzeru visu.. vairs nekas tāds nav atkārtojies ptu ptu ptu..
vnk ieteica uzturēties tādās telpās kur ir vēdinats utt.. nu viss šitas ko jau te raksta meitenes.
Atmiņai un koncentrēties palīdzēs "memoria" pilieni.(kaut kā tā saucās). To ieteica gan mana anatomijas skolotaja lietot pirms mēnesi pirms sesijas :D un arī draudzene lieto un viņai palīdz.
14.10.2012 22:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits