vai esmu viņa vērta?

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
man viņš patīk, pietrūkst, patīk būt viņam blakus, skūpstīt, apskaut...
meitenes, jautājums tāds - ja puisim interesē meitenes personība, viņš dēļ vienas neizdevušās nakts var apvainoties tā riktīgi? gribas viņam uzrakstīt, satikt...bet pašcieņa neļauj. vienvārdsakot, vai , ja nedabūjis to, tik un tā jūtot jūtas pret meiteni var aizmirst pret viņu mīļi izturēties un samīļot?
es nezinu, ko darīt, negribu pirma rakstīt, pašcieņas del, bet sakasijamies TĀ dēļ. laikam jau labak palikt vienai vai ari tomēr gaidīt, kad parādīsies vīrišķība pirmajam uzsākt sarunu...
ajjj pie velna viņus visus, tikai seksu vajag.
09.10.2012 21:06 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
ai vnk idiņš!
09.10.2012 21:35 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Isabell, nemet plinti krūmos. Varbūt pats nāks pie prāta, varbūt sameklēsi kādu normālāku. Kā var apvainoties dēļ vienas neizdevušās piskas? Es vispār to atsakos aptvert. Ja puisis apvainojas par sīkumiem, es vienmēr nodomāju, ka viņš laikam ir daļēji meitene. Normālam vīrietim nav nekādu problēmu saprast.
09.10.2012 21:35 |

Reitings 865
es galiigi nedomaju par kopigu novecoshanu, bet man nekas nebutu pret attiecibaam, jo vissausmigakais kas var buut, ir palikt vienai, it seviski sajos aukstajos vakaros. labak ir but ar kadu kopaa. man 19.
09.10.2012 21:36 |

Reitings 276
Reģ: 29.01.2009
Velk varbūt tapēc, jo viņš ir Tavs pirmais.. Tomēr tas daudz ko maina. Labāk nogaidi un iepazīsti kādu iejūtīgāku un Tevis vērtu vīrieti.
09.10.2012 21:37 |

Reitings 701
Izskatas, ka vins ar tevi negrib neko nopietnu. Gribeja padrateties, nesanaca, pasutija tevi nafig. Neker krenki un lai vins iet kaast, nav jau vienigais vecis uz pasaules.
09.10.2012 21:39 |

Reitings 865
nu es arii domaaju, ka vaina ir tajaa nopietnibas pakapee. ja es visu varetu saprast un rast risinajumu, vins to laikam nevelas. ja butu nopietni noluki, neapvainotos par taadu suudu. sex laikam dazam labam tomer dzive ir galvenais, neko nevar tur mainit.
09.10.2012 21:42 |

Reitings 72
Reģ: 30.06.2012
Piekrītu tām, kas te uzskata, ka Tev pašai nav jauzsāk kontakts ar viņu. No viņa puses diezgan stulbs izgājien, zinot, ka Tev nav pieredzes un centies visu apgūt. Būtu priecājies, ka Tev ir tāda apņēmība visu iemācīties un apgūt, piemēram, manā gadījumā es vēl joprojām mācos un ar eksperimentiem man iet palēnām, neesmu no tām, kas jau paša sākumā( piemēram, ka Tu) ir gatavas uz visvīsādiem izmēģinājumiem, nav vēl tās drosmes uz dažām pozām, un puisis to respektē, ka man nav iepriekšējās pieredzes, nevis trako un apvainojas!!

Ieteiktu tiešām labi apdomāt vai VIŅŠ IR TEVIS VĒRTS, nevis, vai Tu esi viņa vērta!
09.10.2012 21:48 |

Reitings 865
paldies, ella, laikam vakara labāka atziņam priekš manis , esmu parak drosmiga meitene, reti kurs virietis man turees liidzi, kaisliga ari esmu, pat negribu domat, cik laimigs bus tas dzeks, kurs mani pratiis noverteet! :) paldies.
09.10.2012 21:51 |

Reitings 276
Nu, re un ar tādu pārliecību arī paliec.
09.10.2012 21:58 |

Reitings 1821
Reģ: 13.02.2010
Viss ļoti atkarīgs no situācijas un apstākļiem. Man bijis tā, ka gatavojos riktīgam seksa rautam, bet čalītis izrādās mazpieredzējis un savu pulsējošo strupulīti stiedz gremdēt manos dziļurbumos ar tādu sparu, ka jau pēc dažām minūtēm prieki galā. Vēl nevaru ciest tos, kuri ņemas monotoni berzēt klitoru, nemaz neaizdomājoties, ka tam, gluži kā Aladina burvju lampai, nepieciešama uzmanīga un pārdomāta pieeja. Āpši. Bet tā mana sāpe, aizmuldējos drusku. Abloms visbiežāk tiek piedzīvots tad, ja par partnera mazo gultas pieredzi uzzini tad, kad miesa jau tiecas ņemt un dot (nevis tikai mācīt).
Ja vīrietis zina, ka ir Tev pirmais un izturas šādi te... Nu, atvaino. Hanna Tavā vietā censtos izprovocēt vēl vienu tikšanos tāpēc vien, lai viņa mīļākās tējas vietā kastītē iebērtu labi stipru caurejas līdzekli. Cūcis!
09.10.2012 21:59 |

Reitings 72
Vienmēr laipni:)
Uzskatu, ka tas ir ļoti labi, ka Tev ir ta drosme, kā iesācējai. Un tici, reiz Tu atradīsi čali, kas novērtēs Tevi, un būs ļoti laimīgs par tādu sievieti, kā Tu!

Bet tagad, lai būtu mazāka tā vēlme rastīt viņam, es Tev ieteiktu sapucēties, savākt draudzenes un iet izklaidēties, tāda vīrieša dēļ nav vērts pārdzīvot, bet gan labāk izbaudīt dzīvi, kamēr esi jauna:) Mazums, iepazīsi vēl tādu, kurš būs tas īstais, un negaidīs no Tevis tikai gultas priekus!
09.10.2012 22:01 |

Reitings 72
hanna!-tas par to caurejas līdzekli labs:D:D:D

nu bļin,tad čalim visp vajadzētu būt sajūsmā,ka neesi izļurkāta pa divi deviņi

nazic manējais kad sākām TO darīt man tieši šo pateica, ka ir ļoti priecīgs, jo nēesmu izļurkāta:D
09.10.2012 22:07 |

Reitings 84
minēšu - tev sekss nepatīk !
1.tev nav pieredzes
2.tev nav bijusi daudz puisu gulta, secinu pec tā,ka tev sāpēja
3.tev no seksa nekad nav gūta bauda utml...

..ja jau par to apvainojās coms ( ka liidz galam neiedevi) , tad zini ko, nav jēgas pīties ar tādiem....
..nākotnē nekas labs nesaies ar tādu..
es saku no pieredzes, ja biju pārāk nogurusi , vakarā negribēju seksu, pateicu,ka šodien nē un VISS..tad sākās skandāli, ka es cipa nedodu, sekss ir reizi pus gadā utt.. tad viss aizgāja līdz tam,ka uzreiz comam jaskrien projām pie draugiem,dzert,piedzerties,atnākt atpakaļ , nodirst mani , bija reizes,kad sakāvāmies..

ja čomam attiecībās 1. vietā ir sekss, bet tev pieņemsim,ka pēdējais, tad necentie labāk ar tādu kautko veidot...

tici man, tas nepiekā laba nenovedīs, lai arī kāds būtu tas čoms ;)
09.10.2012 23:19 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
nazic manējais kad sākām TO darīt man tieši šo pateica, ka ir ļoti priecīgs, jo nēesmu izļurkāta

vispaar vagiinas izmeers nav no seksa biezjuma atkariigs. un izljurkaat to vietu ir ljoti gruuti. :) tas taa, info.
09.10.2012 23:27 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
lielisks attiecību sākums, ko lai saka :D
10.10.2012 00:06 |

Reitings 331
Reģ: 10.05.2011
Man ir tikai viens komentars - nekad muza neuzdod sev jautajumu "vai esmu vina verta?". Vienigais jautajums, uz kuru ir jamekle atbilde, ir "vai vins ir manis verts?". Domaju, ka saja gadijuma atbilde ir vairak ka skaidra..
10.10.2012 00:27 |

Reitings 103
Reģ: 23.05.2010
Man arī bija tāds super pirmais puisis, it kā bija mīlestība un kaisle, bet viņam pirms tam bija sakars ar vecākām lēdijām...un tad nu viņš iztaisījās par baigo pro..un gaidīja baigo iniciatīvu no manis....un protams, ka es neko nemācēju.....
Tagad saprotu, ka iepriekš viss tika izdarīts viņa vietā... ( 10 balles lēdijām) ...jo salidzīnājumā ar manu tagadējo vīrieti , viņš bija vnk 0!
esi kopā ar kādu, kurš mazāk runā, bet vairāk dara..un panāk to, lai Tev būtu super labi....nevis tikai viņam!:))

Netērē sevi un savu laiku ar neprašām ar kompleksiem izrunāties. Lai veicas!:)
10.10.2012 00:49 |

Reitings 895
Mani reiz čalis pameta, jo negribēju ņemt viņa dārgumiņu mutē. C'mon - man bija 16. Ja godīgi, es vienkārši baidījos viņam netīšām iekost vai sākt rīstīties. Bet nevarēju takš viņam to teikt - nē, kur nu! Tā nu šis aizpeldēja tālēs zilajās. Man no tā visa ir palikušas tikai patīkamas atmiņas (dažas) un trauma no blowjobiem uz visu mūžu, jo džeks gribēja mani uz to piespiest. Drīz pēc tam uzradās vēl viens čalis, ar kuru tieši tā iemesla dēļ, ka sakautrējusies biju, tā arī netiku līdz gultai. Tagad, tiklīdz kāds atļaujas man to palūgt, man ir spuras gaisā, jo šķiet, ka džekam to vien vajag. Protams, savam draugam es to daru... reizēm, kad mani ir labs garastāvoklis, bet trūkst jebkāda skila tajā lietā, tāpēc man ir vēl lielāki kompleksi.
Bet, par cik es neesmu uz mutes vai pieres kritusi, es tomēr pamanījos arī konkrēto džeku iedzīt kompleksos. Pēc 4iem gadiem to kretīnu satiku. Manā galvā uzreiz nobrieda plāns. Nebija grūti viņu dabūt gultā, jo, par cik man vairs nebija sešpadsmit, es biju apguvusi savaldzināšanas mākslu. Tad nu es skaidri liku šim saprast, ka nebūs nekādas drāšanās, kamēr viņš nebūs sabučojis manu kaķenīti. Šis vēl nosmējās, ka esot eksperts un tā. Bija jau arī, nemelošu. Tomēr es ņēmu talkā savu spītu, dusmas un izturību. Izlikos, ka neko nejūtu. Visu laiku teicu, ka nepareizā vieta. Beigās vienkārši piecēlos un aizgāju mājās, pirms tam paķerot līdzi pa ceļam iegādāto, neizdzerto šampja pudeli. Čalis palika nesaprašanā, izskatījās ļoti skumjš un apkaunots. Gluži kā es toreiz. Eh, saldais atriebes dzēriens.
10.10.2012 03:12 |

Reitings 3966
jo paslaik man ta ir tikai rotala, es tikai maacos, ko un kaa...

ajjj pie velna viņus visus, tikai seksu vajag.

tu isti saproti ko pati gribi?
Ja doma ka vecis neatbildes uz sms un negribi ablomu tad nesuti pirmaa :D tas pec pieredzes. Kad es pirma sutuu pec tam mani ignore vechi eh :D
10.10.2012 10:01 |

Reitings 3966
daa mani ari pasutija 5 majas talak dzheks. Tik tape ka neiedevu tadu buchu ka vinjhs gribeja, bet pec paris meneshiem atsutija sms tjip itka nekas nebija noticies, protams neatbildeju. Pec tam atkal izlikas ka nekas nebij noticies un atkal atsutija sms, bet nu tikties netaisos ar vinju atkartoti....
10.10.2012 10:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)