Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

cilvēki, kas labi ietekmējuši

Reitings 93
Reģ: 25.06.2010
Pavisam negaidīti esmu nonākusi trakā iemīlēšanās posmā savā dzīvē un saprotu, ka šis cilvēks mani patiešām pozitīvi iespaido - esot viņam blakus, tā vien gribas atgūt arī dzīvē sirdsmieru. Ilgstoši biju 'palaidusies' visās dzīves jomās, tagad saprotu, ka iekavēto bez mazākās kavēšanās sāku divtik aizrautīgi atgūt. Gan darbā, gan mācībās, gan veselībā un citās jomās. Ne tikai tāpēc, ka staigāju ar 'rozā brillēm', bet arī tāpēc, ka viņš ar savu dzīvesveidu arī iedvesmo.

Tad nu varbūt dalieties pieredzē - kad/ar ko jums ir bijusi tāda pieredze, ka cilvēks labi iespaido uz pārmaiņām dzīvē un - kādas ir bijušās tās pārmaiņas, ja nav noslēpums? Ar jauniem draugiem, attiecībās, varbūt kāds nejaušs garāmgājējs pamudinājis kaut ko mainīt...

:)
29.09.2012 14:57 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Man vienmēr ir bijis tā - ja cilvēks neapzināti vai apzināti pamudina pozitīvas pārmaiņas manā dzīvē, tad brīdī, kad viņš no tās aiziet, viss kļūst vēl negatīvāk nekā iepriekš bijis. Tā kā.. pašlaik neko pozitīvu nevaru iedomāties, ko kāds cilvēks būtu ienesis manā dzīvē uz palikšanu.
29.09.2012 15:06 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Īsā laikā par sirdsdraudzeni kļuvusi meitene mani iedvesmoja pabeigt augstskolu, par ko šaubījos ilgi. Esot kopā vienā ārvalstī ar bijušo, tas nomierina manas sakāpušās emocijas, sapurina cīnīties un dod sajūtu, ka neesmu viena svešumā. Žēl, ka nepratu nosargāt viņu par vienkārši draugu, tas man ļoti palīdzētu.
29.09.2012 15:11 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
teikšu tā - mans vectētiņš ar savu personību mani mudina but labākam un nesavtīgākam cilvēkam. es viņu apt varētu saukt par savu autoritāti
29.09.2012 15:20 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
kā arī vienreiz vnk redzēju, kā kāds vīrietis piegāja pie ubadzes un ielika viņai rokās 10 latus. ubade bija ļoti laimīga un sekoja vīrietim pateikdamās. tāds sīkumiņš, bet kkā ietekmēja mani
29.09.2012 15:22 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Viens no maniem braljiem mani labi iespaido.
29.09.2012 15:24 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Daudzi tuvi cilvēki un to cilvēku loks, kas ir mans paraugs arī iedvesmo un ietekmē :) Arī grāmatas... filosofu darbi... pat filmas dažas.
29.09.2012 16:26 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Godīgi sakot - vīrs.
Par pozitīvismu, kas priekš manis varbūt reizēm ir par daudz, kas reizēm man liek dusmoties un baidīties, ka pārāk nenopietni...:) visa viņa būtība saucas 'viss būs labi', lai kas notiktu, kamēr es tomēr sagatavojos arī, ka dzīvē mēdz notikt sliktākie scenāriji, man ir bieži bail ko lielu tā vienkārši ņemt un sākt. Trakajiem pieder pasaule, ja;)
2. Ieinteresētība pasaulē sev apkārt. Izmēģināt, noriskēt, redzēt, apgūt nebijušo ik uz soļa. Vājprātīgā komunikablitāte, parunāsies, kko pajokos vienmēr un visur kā ar čomiem:D
Esmu dikti vairāk atvērusies pa šiem gadiem, to visi pateiks, ka esmu cita.
3.
Viņš, teiksim, met monētas lielā burkā- 'for poor people'. Kur tik kas paliek pāri vai mētājas uz skapīša, tā aiziet burkā. Esot ārzemēs dāļā apkārt ubadziņiem. Bieži pie atlikumiem, teiksim, kautvai kāds atlaidi izdara vai izdod sīcenē utml., kad saku, re kā mums palika naudiņa, piemēram, saka- nu, tas tam vīram ar suni no tuneļa Rīgā. Un cik interesanti, ka viņš bieži atrod naudu, pēdējoreiz pirms mēneša atkal padsmit latus uz ielas, kamēr es nekad.
Vienmēr celojumos pērk dāvanas draugiem... Es redzu, ka sajūsminās par pašu procesu, izvēlēties, kas viņiem patiks, kas liks ko atcerēties un tā. Kad es te biš apvainojos, ka redz viņi man gan neko neatveda, bet mēs tak vienmēr, viņš saka, ka tu taču nedāvini gaidot ko atpakaļ, tam nav nozīmes. Viesnīcās vienmēr izdala personālam visādus nieciņus, saldumus. Pagājšreiz man bija jāsaliek čemodānā līdzi bižutērija, ko nevalkāju:) Teiksim, uzzinot, ka taizemietim, kas ved ar taksi no lidostas, ir meitiņa, iedos priekš viņas kko utjpr. Nu, vārdsakot, es bieži tiešām esmu pārsteigta par to dabisko nesavtību, kas ir visās jomās, par to, ka cilvēkam vienmēr būs pati doma viņam līdzi, kamēr man pat prātā neienāktu.
30.09.2012 03:18 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Un ticība labajam cilvēkos, neizsmelama, ko man vēl krietni jāapgūst. Palīdzēt, kaut ko izdarīt kāda labā. Es tomēr vairāk skatos vai cilvēks ir pelnījis vai viņš novērtēs vai sapratīs, ka vajag izdarīt arī atpakal.
30.09.2012 03:25 |

Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
Karinjo, cik jauki,ka pasaule ir tadi cilveki ka Tavs virs :) Zinu dazus tadus cilvekus un vienmer brinos kur vini smelas energiju?? ja visu dienu dava savu pozitivismu apkart vai vakara vinam ir speka smaidit majas.. es nesaubos,ka Tavam viram ir,bet mani tiesam vienmer nodarbina sis jautajums..kur vini smelas to pozitivo energiju?! es pati esmu,manuprat,looti pozitivs cilveks,bet man parasti uz vakaru aptrukstas speka :D
Mani ari pozitivi ietekeme mans virietis! Viennozimigi! :)
30.09.2012 09:29 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Karinjo-es lasiiju un domaaju ,cik liidziiga esmu tavam viiram!Godiigi!:)Pasai prieks!
Mani arii pozitiivi ietekmee maneejais,jo vins dziivo laikam taa,kaa vajadzeetu dziivot!Varbuut muuza nogalee es beidzot sapratiisu,ka sevi jaamiil vairaak,tagad noteikti miilu citus vairaak...!:")
30.09.2012 09:43 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
ja atskatās, kāda es biju 5 gadus atpakaļ un kāda esmu tagad, tad jāsecina, ks citi cilvēki, šo gadu laikā mani ir ļoti ietekmējuši. esmu ļoti izaugusi pateicoties dažiem, dzīvoju krietni vieglāk, paliku viedākā. jauki, ka apkārt man ir vairākas spilgtas personības :)

es, savukārt, šajos cilvēkos esmu vairojusi pozitīvismu. es daudz smaidu, un tas ļoti ietekmē cilvēkus man apkārt.
30.09.2012 09:47 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Nerunājot par ģimeni, vienreiz ļoti iespaidoja tantiņa, kura stāvēja manā pieturā. Es biju ļoti sabēdājusies, parezi neatceros, jo bija ļoti sen, bet varbūt arī kāda asara notecēja. Viņa pienāca man klāt un teica "Kas liek Tev būt tik bēdīgai šajā skaistajā, saulainajā dienā? Paskaties kā puķītes zied tieši Tev. Paklausies kā putniņi čivina tieši Tavu dziesmu. Par to vien Tev, meitiņ, jābūt priecīgai." Pasmaidīju, un tagad jāatzīst, ka tiešām vairāk priecājos par lietām, kuras iepriekš nebiju ievērojusi.
Draudzene reiz atbildēja uz manu "Nu kāpēc man ir tik daudz grūti pārbaudījumi un problēmas?" - "Tāpēc, ka Dievs liek pārbaudījumus tikai stiprākajiem!!!"
30.09.2012 10:16 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!