Godīgi sakot - vīrs.
Par pozitīvismu, kas priekš manis varbūt reizēm ir par daudz, kas reizēm man liek dusmoties un baidīties, ka pārāk nenopietni...:) visa viņa būtība saucas 'viss būs labi', lai kas notiktu, kamēr es tomēr sagatavojos arī, ka dzīvē mēdz notikt sliktākie scenāriji, man ir bieži bail ko lielu tā vienkārši ņemt un sākt. Trakajiem pieder pasaule, ja;)
2. Ieinteresētība pasaulē sev apkārt. Izmēģināt, noriskēt, redzēt, apgūt nebijušo ik uz soļa. Vājprātīgā komunikablitāte, parunāsies, kko pajokos vienmēr un visur kā ar čomiem:D
Esmu dikti vairāk atvērusies pa šiem gadiem, to visi pateiks, ka esmu cita.
3.
Viņš, teiksim, met monētas lielā burkā- 'for poor people'. Kur tik kas paliek pāri vai mētājas uz skapīša, tā aiziet burkā. Esot ārzemēs dāļā apkārt ubadziņiem. Bieži pie atlikumiem, teiksim, kautvai kāds atlaidi izdara vai izdod sīcenē utml., kad saku, re kā mums palika naudiņa, piemēram, saka- nu, tas tam vīram ar suni no tuneļa Rīgā. Un cik interesanti, ka viņš bieži atrod naudu, pēdējoreiz pirms mēneša atkal padsmit latus uz ielas, kamēr es nekad.
Vienmēr celojumos pērk dāvanas draugiem... Es redzu, ka sajūsminās par pašu procesu, izvēlēties, kas viņiem patiks, kas liks ko atcerēties un tā. Kad es te biš apvainojos, ka redz viņi man gan neko neatveda, bet mēs tak vienmēr, viņš saka, ka tu taču nedāvini gaidot ko atpakaļ, tam nav nozīmes. Viesnīcās vienmēr izdala personālam visādus nieciņus, saldumus. Pagājšreiz man bija jāsaliek čemodānā līdzi bižutērija, ko nevalkāju:) Teiksim, uzzinot, ka taizemietim, kas ved ar taksi no lidostas, ir meitiņa, iedos priekš viņas kko utjpr. Nu, vārdsakot, es bieži tiešām esmu pārsteigta par to dabisko nesavtību, kas ir visās jomās, par to, ka cilvēkam vienmēr būs pati doma viņam līdzi, kamēr man pat prātā neienāktu.