Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

lavašs

 
10 gadi
Reitings 620
Reģ: 21.01.2010
meitenes,ko jūs tinat iekšā lavašā? un kā jūs to procesu darat,sakumā ar majonezi iesmērējat,jo pliku vistu vai ko tādu jau neliek!?
24.09.2012 14:20 |
 
Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
Vispirms iesmērēju ar dzintara kausēto sieriņu vai krēm bonžūr. un tad tik lieku iekšā, krabjus, gurķus, kukurūzu, visu,ko sirds kāro.
24.09.2012 14:21 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Majonēze, fuuu! Man garšo ar svaigo sieru vai kausēto, iekšā dārzeņi, bet ne gurķi, lai nesulo(labāk piem. paprika), krabju gaļa, kūpināts lasis(tā man ļoooti garšo :) ), kūpinata vista vai parasta u.t.t.
24.09.2012 14:22 |
 
Reitings 661
Reģ: 29.01.2009
kausēto sieru, lasis un pēterīļi
24.09.2012 14:23 |
 
Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Šķiņki,kārums kausēto sieru,zaļumus,krabju nūjiņas,vistiņu utt. Dažādās kombinācijās.Majonēzes vietā smērēju kausēto sieru.
24.09.2012 14:24 |
 
Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
lieku visu,kas vien ir.
tomats,siers,ketcups un majoneze+lieku tosteri
salatu mikslsi,tomats,siers,ketcups,majoneze+tosteri ieksa
tuncis,siers,majoneze,tomats+tosteri ieksa
24.09.2012 14:26 |
 
10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
kausēto sieru smērēju, majonēzi nelietoju vispār. Lasis, krabju nūjiņas, vai rolton makaroni saspiesti smalki ar krējumu+vārītas olas un rašvielām smērēju tādu vēl
24.09.2012 14:26 |
 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Tur taču var likt visu, uz ko prāts nesas.
1. Smērējamo sieru + žāvētā vistiņa + paprika + dillles + sagriezti marinētie gurķi + sarīvētas vārītas olas.
2. Laša gabaliņi + garneles + majonēze vai svaigais siers + zaļumu.

Patiesībā tas taču ir viens no ēdieniem, kurš nevar noiet greizi un var visādus pārpalikumus un krikumus sagriezt.
24.09.2012 14:27 |
 
Reitings 265
Reģ: 03.08.2012
Svaigais kāruma siers (smērējamais) un lasis.
24.09.2012 14:28 |
 
Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Es nekad neesmu majonēzi smērējusi.

Apakšā smērēju Dzintariņu, dažreiz siera salātus, tad kopā ar dažādām gaļiņām un gurķīšiem.
24.09.2012 14:30 |
 
Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Esmu smērējusi Dzintara kausēto sieru plus vēl tunci pa virsu. Vēl kaut kādus mēģināju, bet vienmēr sanāca sauss tas lavašs. Cik uztaisīju, tik arī izmetu ārā. Vairs netaisu :D
24.09.2012 14:32 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
jebkādus salātus var likt. var arī iesmērēt ar dzintara kausēto sieru, samest iekšā visu ko sirds kāro, iemest cepenē un pēc tam izvilkt laukā. likt var iekšā da jebko- vistu, sieru, šampinjonus, marinātus gurķus, papriku, tomātus, sīpolus (var jau apceptus) un vē nez ko. pa vidam iesmērēt majonēzi, krējumu vai arī krčupu vai kādu pašgatavotu mērcīti.

Seleste- neatmet ar roku. tu nezini, ko zaudē. vnk tu iekšu pa sausu uztaisi. vajag iekšā starp dārzeņiem kādu mērcīti likt vai kaut vai vnk krējumu/majonēzi, lai sasūcās tas viss. tur nevar nesanākt sulīgi. tikai uzmanīgi, lai nesanāk pļura
24.09.2012 15:26 |
 
Reitings 417
Reģ: 29.01.2009
Mani lavaši vienmēr ir topā.
Parasti ir vairākas kombinācijas, arī veģitārie, ja nu kāds neēd gaļu.
* Dzintars ar zaļumiem, krabju nūjiņas, svagie/marinētie gurķīški un kāda salātu lapa.
* Dzintars ar zaļumiem, žāvēta/vārīta vista, svagie/marinētie gurķīši, salātlapa.
* Dzintars ar zaļumiem, cieti žāvētā desa (ļoti smalki sagriezta), siers (obligāti jārīvē).
* Dzintars ar zaļumiem, svaigie/marinētie gurķīši, salātlapas, paprika, kukurūza.
Parasti jau vēl var nākt dažādas sastāvdaļas - vārīta ola, salātu lapas, paprika, lasis, kukurūza, tomāti utt.
Galvenais skatītis, kas garšo pašai un kas labi kopā garšo.
Majonēzi sen neizmantoju, jo bieži tā pa traku visu padara mīkstu.
24.09.2012 15:39 |
 
Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
a vinjs ir jacep ?
Nekad neesmu meginajusi..
24.09.2012 15:44 |
 
Reitings 244
Reģ: 18.09.2012
Es vienmēr lieku ķiploku mērci (paštaisīto ar garsvielām), ja kādam negaršo ķiploki, tad vnk mērciti ko pagatavoju ar garsvielām.
Iekšā lieku apceptas vistas strēmelītes skābi asajā mērcē, apceptus burkānus, papriku, pupiņas, tomātus, salātlapu. nu tas tā parasti.
24.09.2012 15:46 |
 
Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
tadi gatavi jau pardodas kautkur ?:)
gribetu pagarshot, kaa vinjam jagarsho ja taisa profins :D
24.09.2012 15:47 |
 
Reitings 1109
Reģ: 17.10.2009
Man ir divas mīļākās kombinācijas:
1. - kausētais siers ar zaļumiem (krēm bonžūr, kārums vai dzintara), garneles un svaigs gurķis (svarīgi, ka viņš nav mīksts un pārlieku sulīgs).
2. - tas pats kausētais siers, bet šoreiz ir mazsālīts vai kūpināts lasis un bagātīgi sabērtas dilles.
:)
24.09.2012 16:00 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu mēs parasti cepam. garsīgāk. un tad viņš man tā šķiet viss iekšā arī ir sulīgāks
24.09.2012 16:03 |
 
Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Sany - cept vai uzkarset kartigi?? ar folliju vai bez ? un cik minutes?

Cept, ja kads pildijums ir iekshaa?
24.09.2012 16:04 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
dzintars, salātlapas, lociņi, dilles
24.09.2012 16:05 |
 
Reitings 775
Reģ: 09.10.2010
Es gribēju pajuatāt, ja man nav cepeškrāsns, var likt mikrene?:D
24.09.2012 16:24 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits