Mani lavaši vienmēr ir topā.
Parasti ir vairākas kombinācijas, arī veģitārie, ja nu kāds neēd gaļu.
* Dzintars ar zaļumiem, krabju nūjiņas, svagie/marinētie gurķīški un kāda salātu lapa.
* Dzintars ar zaļumiem, žāvēta/vārīta vista, svagie/marinētie gurķīši, salātlapa.
* Dzintars ar zaļumiem, cieti žāvētā desa (ļoti smalki sagriezta), siers (obligāti jārīvē).
* Dzintars ar zaļumiem, svaigie/marinētie gurķīši, salātlapas, paprika, kukurūza.
Parasti jau vēl var nākt dažādas sastāvdaļas - vārīta ola, salātu lapas, paprika, lasis, kukurūza, tomāti utt.
Galvenais skatītis, kas garšo pašai un kas labi kopā garšo.
Majonēzi sen neizmantoju, jo bieži tā pa traku visu padara mīkstu.