Visvarošā?!

Reitings 1832
Reģ: 20.01.2012
Diskutējamais temats.
Bieži vien esmu no sava puiša saņēmusi komentārus,ka esmu retā meitene,kas daudz ko pati var - panest/aiznest smagās iepirkumu tarbas, kaut kur uzkāpt/nokāpt bez otra palīdzības utt. Izdarīt tādas lietas,ko bieži vien dara puiši vai būtu nepieciešama viņu palīdzība.
Man pat viņš teica,ka viņam tas nepatīk,ka es esmu tik visvaroša (lai gan no otras puses būtu taču priecājies!).Vienmēr visu esmu pati spējusi izdarīt,pat neērti liekas,ka man tur tagad nes somu vai tur pasniedz roku.Bet jā,atkārtošos,ka puisim tas nepatīk!
Kā ir ar jums? Vajadzīgs un gribās,lai puisis daudz ko palīdz,vai spējat pašas lielāko daļu paveikt?
19.09.2012 17:27 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
ik pa reizei var pateikt arī: "Ko es bez tevis darītu" :)
19.09.2012 18:35 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Man uzskats ir tads, ka virietim ir jalauj but virietim un viens no veidiem, ka to darit, ir laut sev palidzet kaut vai nest iepirkuma maisinus, kaut gan ja virietis nes rokas visus maisinus un sieviete absoluti neko, pat masinai durvis nepalidz aiztaisit, tas izskatas divaini... Piekritu, ka pasas sievietes veido virieti un tad brinas kur tads un sitads blakus gadijies...
19.09.2012 18:41 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Manējais tieši otrādi - gribētu, lai esmu varošāka, nolieku tiesības, dabūju labāku darbu utt. Es gan pilnīgi noteikti neesmu tāda visuvarošā tipa meitene.
19.09.2012 21:02 |

Reitings 7497
Mežāze, ne par to bija šī diskusija. Tavējais gribētu, lai tu viņa viņa klātbūtnē pati veic remondarbus un nēsā Venden pudeles? ;)
19.09.2012 21:06 |

Reitings 8407
Nu es esmu tāda visuvarošā, jo visu dzīvi tomēr esmu bijusi tā, kas stiepj iepirkumu maisus un ceļ smagākas lietas, vai daru citus darbus, bet kopš man ir draugs esmu iemācījusies izmantot viņa palīdzību, jo kāpēc man kaut ko smagu darīt, ja tam vīrietis domāts. Arī citur saskaros ar izpalīdzīgiem vīriešiem, līdz ar to esmu atradudinājusies, kā arī uzskatu, ka priekš smagām lietām ir domāti vīrieši, lai gan šad un tad lauku darbos vēl kaut kas smagāks jau jāpaceļ.
19.09.2012 21:15 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Protams, tik traki jau nē, bet vispār viņam patīk tādas, kas gandrīz ar visu tiek galā pašas (kā viņš min piemēru par savu māti, kas uzaudzināja 6 bērnus un nesūdzējās, ka grūti apstākļi). Es jau arī neesmu nekāda čīksule un galīgi vārga, bet ar saukli "visu vienmēr varu pati" galīgi pa dzīvi nevēlos iet. Protams, ja apstākļi spiež, varu visu ko izdarīt, bet ja ir iespēja, sevi pasaudzēju un vēlētos, lai mans vīrietis arī to vairāk darītu.
19.09.2012 21:19 |

Reitings 343
Reģ: 01.09.2012
DIO - Zelta vardi. Neaizmirsisim, ka esam sievietes.
19.09.2012 21:29 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Nelasīju komentārus - bet es absolūti neesmu visuvarošā un nevēlos tāda būt. Smagumus nenesu (nemaz nevaru) un netaisos. Patīk, ja palīdz uzkāpt/nokāpt, attaisa durvis, palaiž pa priekšu un tādā garā. Tas, vai ir džentelmenis, izpalīdzīgs utt., ir pirmais ko vērtēju vīrietī.
19.09.2012 21:36 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Ja nav tuvumā neviena vīrieša, varu visu. Ja ir, nekad neatraidu padotu roku vai atvērtas durvis :)
20.09.2012 01:32 |

Reitings 8272
es arī daudz ko varu, bet viņam jau šķiet, ka mana soma priekš manis ir par smagu :D vnm ņems nesīs visus smagos maisus, neskatoties uz to, ka pašam grūti, bet man iedos kādu sīkumiņu tikai panest. retu reizi varu pielauzt viņu, lai man iedod vēl kko, kas sver vairāk par piena paku, jo redzu, ka tiešām nav viegli. bet nu tā ļauju viņam būt vīrietim. es to tgd izbaudu, kad smagos nesamos man nav jānēsā vai jānes ārā smagās mistkastes.
20.09.2012 08:27 |

Reitings 478
Reģ: 12.06.2012
Šī mēneša Cosmo tieši bija par to rakstīts, ja nemaldos. Teikums bija apmēram tā: vari būt spēcīga un visvaroša darbā, bet sievietei ir jāielien vīrietim klēpī kā kaķim un jāļaujas lutināšanai. Piekrītu.
Ja vien Tavs vīrietis nav gejs vai pilnīgs lupata, viņš nekad neļaus Tev darīt tās lietas.
20.09.2012 08:47 |

10 gadi
Reitings 3122
Visu varu pati... Par cik lielaako dalju laika dziivoju viena, un draugs tikai ciemos atbrauc, tad pasai ir viss jaadara un man arii patiik buut visvarosai :D, nevis pikkstosai iikstiitei! :D
20.09.2012 09:43 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
tā,kā esmu mini versija no sievietes :D tad ir daudz lietu,ko es nevaru izdarīt. es nevaru aizsniegt augšējos plauktiņus virtuvē, bez kresliņa..puisis labprāt palīdz. es nevaru nest smagumus...reizēm es pat pudele skorķi nevaru atvērt..:D pārmetumus neesmu dzirdējusi par to,ka neesmu tik fiziski spēcīga..bet par to,ka esmu morāli stiprāka par viņu un daudz varošaka kaut ko paveikt un izdomāt - esmu saņēmusi komplementus.ja neesmu stipra fiziski - esmu ar stipru raksturu.
20.09.2012 09:53 |

Reitings 3084
Ja nākas darīt, nav vīrieša palīgos, es vienkārši daru. Protams, nemācēšu salabot elektrības slēdzi, vai nomainīt dušas šlangu, šīs lietas nav manā kompetencē. Bet ļoti patīk atļaut izdarīt vīrietim, būt tādai lellītei, noplivināt skropstas un mīļi palūgt, ka, piemēram, vajadzīga viņa štrumentu kaste maniem puķupodiem uz terases. Viņam tas tā patīk :D :D
bet...esmu saskārusies ar ļoti neaudzinātiem vīriešiem, kas manī ir raisījis dusmas, ko tad arī vārdiski izpaužu. Piemēram, darbā ir kolēģe ratiņkrēslā - viņa ir jānoved līdz taksim. Citi taksisti forši vīrieši, izlēks no mašīnas, atvērs bagāžnieku, paprasīs, vai vēl kā var palīdzēt. Bet ir dārzeņi, goda vārds. Sēdēs, pat bagāžnieku neatvērs. Kolēģei ir BCT, līdz ar to viņa kustas minimāli - viņai ir jāieceļ kājas mašīnā, jāsliek ratiņkrēsls un jāieliek bagāžniekā. Kājas esmu piešāvusies ielikt, bet, ja nepalīdz ar ratiņiem, saku visu, ko domāju par tādiem vīriešiem.
Kura tur teica par Itāliju, Spāniju, ka vīrieši neizpalīdzīgi - muļķības!
20.09.2012 10:09 |

Reitings 227
Es arī esmu no visvarošajām :) Bet man patīk, ka vīrietis ir vīrietis un nav runa tikai par otro pusīti. Pat ar brāli ejot uz veikalu, es neņemu neko smagu, jo tas ir jādara viņam - pat iepirkuma groziņš jānes viņam (un domājat, ka es pati nevarētu panest? :)) Tāpat, ja kkur braucam - stūrēs vīrietis (protams, ar izņēmumiem, bet runa ir par ikdienu) un tas nenozīmē, ka es neprotu vadīt auto :) vienkārši ir lieliski sajusties un būt sievietei! :))
20.09.2012 10:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits