Plānoju iegādāties trenažieri un svārstos starp diviem- steperi un eliptisko. Kurš, jūsuprāt, ir efektīvāks, ja trenētos 3-4x ned pa 40 min katru reizi?
Gribu patrenēt presīti un ciskas un nodzīt 8 liekos kg. Pareizi ēdu jau kādus 4 mēnešus, bet rezultāti nav manāmi.
Ah,atceros,kad es kā traka gribēju iegādāties trenažieri,bet,kad iegādājos,tad mēnesi trenējos,tagad stāv :D Tas tā,ne gluži tas,ko jautāji :D Bet vienkārši atcerējos :D
Man ir kompleksais trenažieris.Kad trenējos-rezultāti bija.Es gan vairāk pievērsu uzmanibu kājām,trenēju tās.Nu bija tievākas,dibens arī tvirtāks,jo ''cilāju'' ar kājām vairākus kg (ceru,ka saprati kāds trenažieris),bet es tajā pašā laikā arī skrēju un neēdu pēc 18:00.Domāju,ka tikia ar to cilāšanu nekas nebūtu :)
Ha :D Man mājās ir steperis- pirmās dienas pasteperējos, tagad stāv istabas stūrī, neviena nekustināts :D Un nekādus rezultātus es arī nenovēroju. Daudz vieglāk kg iet nost ar kleo.lv vingrojumiem. Tos tiešām iesaku.
Man ir tas pats, kas Līīī* - baigi gribējās velotrenažieri, tika nopirkts, pirmo mēnesi kaut ko darījām, vēlāk izmantoju tikai un vienīgi kā drēbju pakaramo :D Vairākus gadus stāvēja vāca putekļus līdz beidzot pārdevu :D