rīta šoks - ko darīt?

Reitings 286
Reģ: 29.01.2009
Tūlīt visas brēks, ka vajadzēja parēķināt, bet nu jā, neizdarīju, tagad kožu pirkstos. Bet jautājums ta paliek - ko darīt?

Vasarā ņēmu 3 atvaļinājumus dažados laikos, un algu jau izmaksā pirms atvaļinājuma kopā ar atvaļinājuma naudu. Tā nu visas vasaras garumā man tā alga bija dažnedāžāda un skaitīta vairākas reizes mēnesi - ne tā kā parasti 1x mēnesī algas dienā.

Tagad nu visi atvaļinājumi beigušies un pienācis normālais algas datums, kurā es saņemu......... tikai mazliet pāri 100 ls!!! es nezinu, ko tagad darīt, jo reāli es ar to izdzīvot nevaru, jo īre vien jau 150 ls. prasīt lai aizdot ar negribu, jo vecākiem esmu deklarējusi ka esmu pieaudzis cilvēks kas spēj par sevi parūpēties.

Ir doma iet uz banku. Vai bankas izsniedz kaut kādus īstermiņa kredītus bez galvojuma? Jo sms kredītus negribu ņemt, jo 2x jau ņemu. Un tagad saklausījos to šausmu diskusiju, ka ja ņem ātros kredītus, tad banka vairs nedod kredītus.

Ai tāds murgs :( zinu, ka pati vainīga. Varu teikt ardievas gan ziemas zābakiem, gan metelim, gan jebkādai atpūtai
14.09.2012 09:40 |

Reitings 7743
Nu kurš izdomāja to sviestu, ka ņemot ātros kredītus, pēc tam nevar kredītu bankā dabūt? :D Sviests. Viņi taču skatās kredītvēsturi, ja viss laikā ir atmaksāts, tad viss kārtībā.
14.09.2012 11:49 |

Reitings 7743
Un jautāt vecākiem nav nekāds noziegums, dzīvē taču visādi gadās, pieaudzis cilvēks var atzīt, ka švaki ar finansēm un aizņemties :)
14.09.2012 11:51 |

Reitings 8272
nu atkarībā kādi vecāki. ja viņai par to aizņemšanos zāģēs pēc tam visu atlikušo mūžu, tad jau labāk no viņiem neaizņemties
14.09.2012 13:22 |

Reitings 502
Jā, ego karte ir labs risinājums. Swedbank tiešām viņas pakaļ sviež. Un, man liekas, dabūsi pāris dienu laikā.
Un man šomēness izmaksāja 40 Ls par pagājušajā mēnesī nostrādāto (nostrādāju vien dažas dienas). :D Taupīgais mēnesis tagad.
Un tās, kas pārmet par nedomāšanu - atvaļinājuma nauda ir mazāka par algu + vēl tas ir loģiski, ka iztērējas.
14.09.2012 13:48 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
nevajag dzīvot pāri saviem līdzekļiem. :) Es esmu ar tādu situāciju var teikt vienmēr, jo vienmēr arī dzīvoju pāri saviem līdzekļiem, labi, ka man nav jāmaksā pa dzīvokli, jāpērk ēdiens un jāmaksā pa komunālajiem... Bet nu atšķiriba ir tāda, ka mana alga standartā ir nedaudz virs 100ls :D
14.09.2012 13:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits