Man nekad nav nācies piedzīvot milzu nodevības no draudzenēm, puišu nocelšanas, aprunāšanas vai vēl ko tādu. Tādā ziņā man ir paveicies.
Man ir nācies piedzīvot tikai to, ka zaudējam kontaktu, jo acīmredzot tā nav bijusi īsta draudzība, kurai lemta ilga nākotne, bet tikai draudzība konkrētajam mirklim. Izrādījās, ka vienīgais, kas turēja mūs tā īsti kopā, bija mācīšanās vienā klasē. Līdz ar to, kad skola beidzās, beidzās arī draudzība ar visām, izņemot vienu.
Tagad man ir draudzenes no studiju laika un tā viena no skolas. Esam bariņā četras. Šobrīd katra atrodamies savā pilsētā un pa šiem vasaras mēnešiem nekādas zvanīšanās un klačošanās nav bijušas, jo nešķiet aktuāli. Taču, zinu, ka drīz tiksimies un kā katru reizi pēc pārtraukuma - būs tā sajūta, ka esam šķīrušās tikai vakar, nevis, ka pagājuši jau mēneši.Šī ir tāda foršā draudzība, kura nav beigusies līdz ar mācību beigām. Mums ir kopīgas lietas, ir atšķirīgas, bet es viņas jūtu kā savus cilvēkus. Esmu ļoti priecīga, ka man ir manas draudzenes. Mums nav tik atklāta draudzība kā sex un lielpilsēta varonēm, taču zinu, ka varu uz savām foršajām paļauties un būt atklāta ar viņām, jo viņas nenodos un neatstās nelaimē.