Puisis - neivainīgs.

Reitings 68
Reģ: 13.01.2012
Sveikas!
Laikam, lai visu Jūs spētu saprast es īsumā izstāstīšu visu situāciju. Sāku tikties ar ļoti simpātisku puisi, man viņš iepatikās jau pirmajā tikšanās reizē, izrādījās es viņam arī, nu tā sākām tikties, viss vienkārši brīnišķīgi, likās nav neviena mīnusa viņam un tā mēs kļuvām kā pāris, taču sāku pamanīt, ka viņš kļūst nervozs, kad sāku pieskarties viņam, kad lieta iet uz seksa pusi. Es pajautāju vai viss kārtībā, tad viņš man arī atzinās, ka viņam tas vēl nav bijis, es no sākuma biju drusku apstulbusi, bet es ļoti novērtēju to, ka viņš spēja saņemties un pateikt to pirms visa iepriekš. Bet nu tas nav galvenais, jo tas mani nemaz neuztrauc, man tieši otrādi kļuva ļoti patīkami, ka es varu kļūt par viņa pirmo. Pienāca tāda reize, kad viņš un es bijām gatavi tam, ptotams, viņš ļoti nervozēja, cik es to redzēju, bet tā centās, lai man viss patiktu, pirmā reize bija ļoti ātra, par ko es arī nebrīnījos, taču problēma ir tajā, ka viņš nespēj pilnīgi atbrīvoties, mums jau ir bijušas vēl divas reizes, kas teikšu godīgi nebija sliktas, nācas gan uzņemties virsroku, bet kopumā priekš viņa bija labi. Mani māc bailes, ka viņš nespēs atbrīvoties un beigt kautrēties, gribu, lai uzticas man un zina, ka viss ar laiku būs ideāli, ja viņš vairāk atraisīsies un stāstīs man par savām emocijām, sajūtām, bet kā panākt to, lai viņš sāk vairāk dalīties savās sajūtās? Tas skan muļķīgi, bet viņš kopumā ir ļoti kautrīgs, un man ir sajūta, ka viņš kautrējas no manis, jo viņš nav bijis man pirmais, kaut gan biju teikusi, ka mani neuztrauc tas, ka pagaidām mums seksa dzīve nav nekāda trakā, bet to taču var labot vai ne? Kādas ir Jūsu domas par to visu? Zinu, te vesela eseja, bet nu kā rīkotos Jūs šādā situācijā?
09.09.2012 23:37 |

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
es tadam iesacejam un nezinaataajam ietu ar liikumu :D
10.09.2012 12:45 |

Reitings 418
Reģ: 29.01.2009
MISS-tev jau arii ,noteikti,nav vairs 20 gadi,taapeec taa saki.
10.09.2012 13:28 |

Reitings 68
Paldies par Jūsu izteiktajām domām un vedokļiem, es tajos ieklausīšos. Un tas par glāstiem nevajadzīgās vietās, laikam ir taisnība, pagaidām visu lēnītem, gan jau.:) Bet par citiem medību laukiem gan negribētos, lai vinš sāktu domāt, vismaz pagaidām viņš neizskatās pēc tāda, ne tikai šajā jomā, bet vispār kā cilvēks nav tāds.:) Nu ceru, ka tās nav tikai manas rozā brilles.:)
10.09.2012 19:12 |

Reitings 68
Sen nebiju šeit rādījusies.:D Tagad pārlasot savu iepriekšējo diskusiju, gribējās pastāstīt, kā tad sanācis ar šo vīrieti.:D Vēl joprojām esam kopā, un jā, sekss tagad ir dievīgs, viņš ir atbrīvojies pilnībā, kā arī plāni uz nākotni mums arī ir līdzīgi, tāpēc gribējās novēlēt tām, kam ir līdzīga situācija kā man bijusi, nepadoties, ja patiešām iepaticies puisis. ;)
05.06.2013 11:52 |

10 gadi
Reitings 465
Reģ: 09.04.2009
Viltīga_odzina, diskusiju izlasīju tagad pirmo reizi, bet forši,ka ienāci pastāstīt kā ir veicies. Super, un lai turpmāk viss izdodas.
05.06.2013 12:00 |

Reitings 68
Nestle Jā, paldies! :) Pašai prieks par to, protams bijuši visādi kašķīšī, bet kopumā nevaram atrauties viens no otra. Esmu tik laimīga, ka nepadevos un pa lapiņai kā grāmatu vēru un izlasīju līdz galam, tagad, šķiet, ka viņš nav nemaz tik kautrīgs, visam bija savs laiks un savs piegājiens jāizmanto.;)
05.06.2013 12:06 |

Reitings 349
Reģ: 08.02.2013
eh....laimīgā:)
Mani bieži vien nomoka tas, ka es nebiju savam puisim pirmā, tik ļoti gribējās, lai tā būtu:(
Nekas, gan jau ar laiku atbrīvosies no kautrības.....
Manējais, kaut vai biju viņam otrā meitene arī sākumā kautrējās:D
05.06.2013 22:57 |

Reitings 68
ultraviolet, es domāju, ka nav sevi jāmoka ar domām, ka nebiji pirmā, jo galvenais jau ir tas, ka viņš ir apstājies un palicis pie tevis, nevis gājis tālāk meklējis vēl citu.:)
Man atšķirībā no tevis iešaujas reizēm prātā doma, ja nu viņš kaut vai vnk intereses pēc gribēs pamēģināt ar citu, tieši kā ir seksā ar citu, jo esmu vienīgā bijusi. Pagaidām jau pats saka, ka viņam viss liekas ideāli un par to, par ko es iedomājos nav domājis, bet kad pati aizrunāju, tad saka, ka interese jau moka, bet neko tādu nevarētu izdarīt, jo mīlot mani. Man atliek tikai ticēt tam un uzticēties viņam.:)
06.06.2013 00:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits