Sveiki. Varbut ir kada meitene vecumaa no 20 gadiem no Rigas kas velas sadraudzeties un kopa iet uz klubiniem ar kleitinam un augstpapezu kurpitem pa nedelas nogalem vai vienkarsi kopa iedzert kaut kur kafiju un parunaties?
Nav laba - ja velies komatinus un garumzimites vari tos drosi salikt. Varbut vel Tev tekstu noformet ka oficialas vestulites stila?
sensimilia- kurpites un kleitinas es rakstiju tadel, jo es mekleju sev lidzigu cilveku kurai patik labprat uzpuceties. Kada jega vienkarsi iet izklaideties ja nesakrit domas utt - piemeram viena bus uzpucejusies gribes iet uz klubinu bet otra gribes iet uz kaut kadu leto baru studentiem - ta ari ir ta atskiribaa kapec tadu tekstu rakstiju.
Kada jega vienkarsi iet izklaideties ja nesakrit domas utt - piemeram viena bus uzpucejusies gribes iet uz klubinu bet otra gribes iet uz kaut kadu leto baru studentiem - ta ari ir ta atskiribaa kapec tadu tekstu rakstiju.
Tik grūti tādā gadījumā atrast draudzenīti no savām aprindām?
Man draudzībā svarīgākas laikam ir citas vērtības, nevis līdzīgi uzskati par klubu izvēli.
Tur jau ir ta lieta ka mekleju draudzeni tikai, lai apmekletu kadus pasakumus vai kafe pasedetu.
Es nedomaju ka 20 gadiem pari kads mekle draudzeni ar kuru apspriesties par visadam temam un piedzivojumiem, ka tajos skolas gados.... Bet iespejams, ka ir ari tadi cilveki :)