šodien būtu jau šis tas tapis bet istabā spuldzīte izdega un darbs apstājās līdz rītdienai :) tagad būs motivācija to visu ātrāk izdarīt (neslinkojot) Dāmas Paldies par Jūsu viedokļiem :)
_komedija_ Esmu mācijusies - jā. bet īsti nav pieredze... skolā iemācija visu standartā..
Vēlos sākt to pamazām nopietni darīt. :)
Šādās bildēs jau izskatās normāli(izņemot tos rūtainos). Nekas wow, bet nav arī nekas traģisks - nu, normāli. Pati tādus nevalkāju, jo es vispār nevalkāju ne kleitas, ne svārkus, kas ir garumā virs ceļiem.
Man patiik un pashai taadi ir, tachu tomeer vairaak prasaas uz gurniem, jo svaarcinji pashi diezgan iisi, turklaat piedod " formiigumu " , t.i.izskatos resnaaka nekaa esmu :D
P.s. man ljoooti patiik tieshi taadi, kaadi pirmajaa bildee. :) ( tikai dereetu vairaak uz leju, ne tik ljoti uz vidukli) un galvenais, ka kraasas smukas, piemeeram, sarkani, rozaa... Dod zinju, kad esi pameegjinaajusi uzmeistarot :)
Ir smuki, man pašai ir tādi. Kājas izskatās mega garas, vienīgi grūti atrast īsto augšiņu, pie kā pievilkt klāt. Tagad, rudenī, ar botiljoniem ļoti smuki., tik tā augšiņa haha.. :D
Man arī patīk šādi svārki, tādi sievišķīgi/meitenīgi un kičīgi. Man gan liekas, ka šādi svārki vislabāk izskatās ap vidukli nevis gurniem, bet man vispār nepatīk, ka jebkādus svārkus uz gurniem velk. Kājas pagarins, tas ir fakts.