Laba teema, aizdomaajos. Un nonaacu pie secinaajuma, ka ir ljoti svariigi izgliitiibas liimenis. Bet sheit ir miljons bet.
Mani noteikti nevar uzrunaat viirietis, kas ir pabeidzis uznjeemeejdarbiibu, jo nu shii ir viena no taam kaarteejaam izgliitibaam, kas ir "izshljuukshanas" profesija.. viss notiek uz labu laimi. Un shaadas ir vairaakas profesijas. Un ja nu kaads nav shaadu profesiju pabeidzis, bet pametis pusmastaa, nu tad sorry, taads viirietis nav ciiniitaajs itin nemaz... psss pilniigi noshkurinaajos.
Maakslinieks, kam ir nepabeigta augstaakaa izgliitiiba, manupraat ir kaut kas normaals, jo tas ir maaklsinieks, vinja iistais gars tachu nav radiits universitaateem un graadiem, bet gan shedevru radiishanai, iespeejams izejot cauri visaam elles mociibaam, sheit es domaaju entaas atkariibas.
Man personiigi piesaista viirieshi un arii noteikti sievietes, kas ir pabeigushas interesantas profesijas,teiksim ne paaraak populaaras.Mans viirs to skaitaa :D Biokjiimija. Vispaar, ja nebuutu izveeleejusies ekonomiku un finanshu prognozeeshanu , es noteikti buutu maaciijusies un pabeigusi kjiimiju vai fiziku, man tas sapnis galvaa, kaa man viirs saka , tev tik tas vizuaalais, tad es taa iedomajos, sevi laborotorijaa, baltaa halaatinjaa, imiteetaas briillees melnos raamjos, sarkanu luupu kraasu un sarkanas augstpeezhu kurpes un gudri runaaju ... mm liekas seksiigaakaa profesija ever.
Nu , bet tie , kas pat nav pabeigushi vidusskolu jau nerunaajot par pamatskolu... man pat taadu paziistamu nav... taadi cilveeki tieshaam ir? Tragjeedija.