DEBĪLS KAĶIS!

Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
Es vairs nezinu, ko iesākt. Man ir pilnīgi debīls kaķis.
Dzīvojam daudzstāvu mājas pirmajā stāvā. Mans ikdienas scenārijs jau pēdējos divus gadus- tiklīdz atveru logu, kaķis ir ārā. Viņš izlec, stundu padzīvo un tad nāk zem maniem logiem un pilnā balsī ĶĒRC!!!!!!! Eju viņam pakaļ, viņš bēg. Nenoķeru, ienāku atpakaļ dzīvoklī un viņš atkal ir zem logiem un ĶĒRC! Skaļi, spalgi un kaitinoši. Man jau būtu vienalga, bet jūtu, ka kaimiņiem vienu dienu varētu apnikt un viņi varētu to nezvēru noindēt!
Man nav ne jausmas, kādēļ viņš tā dara! Dzīvojam kopā ar suni, bet viņš tā uzvedās jau pirms suņa ienākšanas ģimenē! Ēst viņam dodu, nesitu viņu, šad tad arī samīļoju (lai gan viņam tas nepatīk), bet viņš tāpat katru dienu atkārto vienu un to pašu scenāriju- izlec pa logu un tad ĶĒRC! Goda vārds, dzīvniekus mīlu vairāk par visu pasaulē, mans suns ir mana dzīve, bet naktīs, kad tas kaķis brēc zem logiem, gribas viņu vienkārši izsmērēt pret sienām.
Es pat nezinu, ko gribu dzirdēt no Jums, varbūt kādu padomu vai izskaidrojumu, kāpēc viņš tā uzvedas.
Uzreiz palūgšu sevi par dzīvnieku nīdēju nesaukāt un neapvainot tajā, ka par dzīvniekiem rūpējos, jo tas tā nav.
23.08.2012 17:22 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
nav brinums ka kakjis taa uzvedas, jo saimniece vinju sauc pa debiilu :(
23.08.2012 22:48 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Mjā, jo kaķis ir mantiņa, kuru mētāt no vienas vietas uz otru katru nedēļu..
23.08.2012 22:49 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Tā, lielās kaķu mīlētājas, laikam nekad neesat atradušās vienā mājā ilgu laiku ar tādu dzīvnieku! Nu iedomājieties, jums cilvēks stāv pie loga un bļauj. Neapniktu? Vispār tekstu izlasījāt, ko autore teica? Kurā rindā vispār bija teikts, ka viņa tiešām taisās to kaķi izsmērēt? Ironija, sarkasms, ko vien vēlaties, lasīt starp rindām vai sauciet kā gribat, nevienā komentārā nebija teikts, ka viņa tiešām taisās to darīt. Pirms baigi te nosodīt un noriet, labāk tad padomājat, ko sakat! Tagad te tā braucat virsū, tā kā kaķis kāds mājas saimnieks! Tad, kad saimniece glāba to kaķi, viņam uz pieres bija rakstīts: "Mēdzu būt kaitinošs", vai? Viņa jau izdarījusi ir vienu labu darbu, ka izglāba to kaķīti un rūpējās par viņu divus gadus, kad iepriekšējā saimniece no viņa skarbi atteicās. Nu, par to arī viņa ir slikta? labāk lai tas kaķis nomirst, nekā lai saimniecei uzkrīt uz nerva un viņa viņu cosmo diskusijā nosauc par debilu, ne? Aizstāves. Visiem cilvēkiem pienāk izmisums, apnikums un brīdis, kad vairs nevar izturēt. Ko sunim piesējāties, es arī mīlu savu suni, lai gan man ir kaķis. Nu a ko, tagad arī suni izmest, lai kaķis būtu karalis? Reālu absurdu jūs tur rakstat. Neesat nekad bijušas tādā situācijā, kad kaķis taisās kļūt par dzīves pavēlnieku un tur neko nevar padarīt. Mans iepriekšējais kaķis lauku mājās sēdēja pie gultas un skaļi ņaudēja naktīs. Bija paēdis, vesels (pēc vetārsta atzinuma), padzēries un samīļots, tā kā dzīvojām laukos, tad bija brīva izeja uz ārpusi. Bet sēdēja un ņaudēja. Nu, iedomājieties, katru nakti kaķis sēž pie gultas un ņaud. Mosties un tad viņš aizbēg. Kā atkal guli, tā ņaud. Kaķis bija pieklīdis no kaut kurienes, nebija paņemts un pašu izaudzināts. Nu a ko? Dienā mīļš, normāls kaķis, bet tikai niķis pa nakti ņaudēt. Tam arī pielāgoties, ko? Teikt, lai tikai ņaud mazais pūkainais mīlulītis, ja nevienu! nakti nebija iespējams normāli izgulēties? Arī pielāgotos un gulētu dienā, lai kaķis neņaud? Pašas sauktu to kaķi visādos vārdos un dusmotos. Pirmo nedēļu, mēnesi varbūt nē, bet pēc gada noteikti. Nu tiešām, kā var nolikt saimnieci, ja jūs NEZINAT kāds ir tas viņas kaķis un pašas neesat vienā mājā dzīvojušas ar kaitinošu kaķi, kuram nevar iemācīt neko. Kaķi ir gudri, viņiem ir savs raksturs, daži mīl cilvēkus, daži nē.
Un ja jau viņa meklē risinājumu, ko ar to kaķi darīt, lai nebūtu vairs nervi jābendē, tad jau viņa nav sliktā. Lielākā daļa cilvēku šādu kaitinošu kaķi jau sen būtu izmetuši uz ielas vai aizsūtījuši citā saulē. Tagad pat meklēt risinājumu ir slikti. Nekao jau sev, lai jums veicas noreit te visus un neizlasīt tekstu normāli, tikai spālut savu žulti un sasāpējušo problēmu pāri citiem.
23.08.2012 23:21 |

Reitings 473
Vēl gribēju piebilst- varbūt pareizi piesējāties pie vārda debils, jo tā tiešām nevajadzēja teikt, tā ir tomēr ģenētiska un taģiska slimība. Vajadzēja izvēlēties citu vārdu.
23.08.2012 23:22 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Tā, lielās kaķu mīlētājas, laikam nekad neesat atradušās vienā mājā ilgu laiku ar tādu dzīvnieku!

Dzīvoju jau vairāk par gadu.
23.08.2012 23:25 |

Reitings 368
Reģ: 12.04.2011
Lai kāds būtu kaķis, bet liela daļa jūsu gan ir debīla. Nemaz neiedziļināties situācijā un sākat gudri d*rst autorei virsū par to, ka esot apvainots dzīvnieks utt, bet to, ka viņa paņēmusi viņu no patversmes un devusi mājas neviena neredz. Ne jau tāpēc viņa to darīja, lai rakstītu vēlāk forumos, ka normāls kaķis esot debīls. Viņa taču to kaķi nemet ārā, bet vienkārši prasa, ko darīt.
23.08.2012 23:27 |

10 gadi
Reitings 8191
Ko sunim piesējāties, es arī mīlu savu suni, lai gan man ir kaķis.

Autore pasniedza visu tā, ka viņa mīl suni 10000x vairāk kā kaķi. Otram dzīvniekam mīlestības kripatas, a sunim viss, tikai tāpēc, ka kaķis ņaud. Man visu dienu arī kaķis ņaud pie loga, man nav problēmu ielaist. Neviena kaķu tante komentāros neminēja, ka kaķis ir karalis.
Mans iepriekšējais kaķis lauku mājās sēdēja pie gultas un skaļi ņaudēja naktīs. Bija paēdis, vesels (pēc vetārsta atzinuma), padzēries un samīļots

Spēlēties gribējās :D:D
Pašas sauktu to kaķi visādos vārdos un dusmotos.

Šeit Tu kļūdies, nekad savus dzīvniekus nesauktu sliktos vārdos, arī ne dusmās, jo es nerunāju to, ko nedomāju un nebāz visus cilvēkus vienā maisā - ne visi dusmās rīkojas tāpat kā tu vai kāds cits karstasinīgs plātmute.
Nekao jau sev, lai jums veicas noreit te visus un neizlasīt tekstu normāli, tikai spālut savu žulti un sasāpējušo problēmu pāri citiem.
Paldies, lai tev arī jauks vakars! :D
23.08.2012 23:28 |

10 gadi
Reitings 8191
paņēmusi viņu no patversmes un devusi mājas neviena neredz.

Viņa izglāba no iepriekšējas saimnieces, kura izmeta kaķi zem riteņiem, kāda patversme?
23.08.2012 23:28 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Es ļoti mīlu sunci mūsējo laukos, bet kad viņa sadara kaut ko-salamaju ar tu mauka vecā.:D Lieki teikt suņū puikas klāt nav bijuši. Esmu teikusi ka būdā dzīvos pie ķēdes ja šitā uzvedīsies.:D Taču tieši pēc pāris minutēm dusma pāriet un samīļoju.Vispār viņa man kāpj uz galvas.
23.08.2012 23:31 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Nelaid kaķi naktī laukā, vai arī uztaisi tādas mazas koka trepītes, spec. kaķiem, lai pats ar nagiem var ierāpties.
23.08.2012 23:33 |

Reitings 475
Reģ: 03.03.2011
Debīlās kazas,kas šeit baigās dzīvnieku aizstāves tēlo. Man pašai bija kaķis. Mīlēju viņu un tāpēc pacietu visu,kas notika. Manējo arī izglābu,kad vēl kaķēns bija. Beigās viņš man saskrāpēja sānu tā,ka rētas jau 15 gadus ir. Ieskrāpēja acī,es gandrīz bez acs paliku. Metās kājās,kad kāds gāja garām viņam. VISIEM,bez izņēmuma. Tāpēc nevajag gudri spriedelēt,ne visi dzīvnieki ir pūkaini. Tāpat kā cilvēks var piedzimt debīls tā arī dzīvnieks var būt atpalicis.

Reitings 473
Nu es nezinu, lasīju visus komentārus un man nelikās, ka viņa savu suni ceļ debesīs. Kā bija vienz teiciens- esmu atbildīgs par to, ko pasaku, bet ne par to, kā Tu to saproti. Pārāk saasināti skatīties uz to arī nav labi, lasot Tavus komentārus, Dope, šķiet, ka tavs kaķis tev diktē mājās visus noteikumus un labāk atstātu vīru nomirt nekā kaķi. Es tikai ironizēju, nesāc tikai par šo arī, lūdzu, te trakot.
Man visu dienu arī kaķis ņaud pie loga, man nav problēmu ielaist.

A vai saimniece teica, ka viņš grib iekšā? Viņš varbūt nemaz nenāk iekšā. Mans kaķis nenāk iekšā vienmēr, kad es atveru logu, kad viņš pie tā sēž.

Reitings 27552
Ja godīgi esmu pret dzīvniekiem pilsētā.Nevaru iedomaties Rīgas dzīvoklī ne kaķi, ne pat putnu.Vispār liekas skumji atvest nez no kurienes papagaili un turēt būrī. Laukos tas ir pavisam kas cits.
23.08.2012 23:36 |

Reitings 27552
Varbūt tev beletāža nu mazliet augstāks par pirmais stāvs, un šis nevar ielekt atpakaļ.Vot i besās stulbais kaķis. Tapat ka ar putniem, tauriniemkuri metas pret logu lai arī blakus ir vaļa..nesaprot tas lopiņš.
23.08.2012 23:38 |

10 gadi
Reitings 8191
šķiet, ka tavs kaķis tev diktē mājās visus noteikumus un labāk atstātu vīru nomirt nekā kaķi.
āhahaha, paldies, sasmīdināji. :D Es tikai teicu, ka bērns>dzīvnieks, vīrs man svarīgs. :D
23.08.2012 23:38 |

Reitings 27552
Dope, tieši šādā secībā? :D ( nav ļauni domāts)
23.08.2012 23:41 |

Reitings 27552
Izdomaju. Ka es to atrisinatu.Pasūtinātu galdniekam saliekamās kaķu trepes, ja negrib lai vislaik ārā viņas ir.Kad sāk taurēt izlieku un ar ko ļoti garšīgu pasaucu lai rāpjas.Gan iemacitos.
23.08.2012 23:44 |

10 gadi
Reitings 8191
Kubiet, tak autorei nospļauties par trepītēm, kādas trīs reizes atraidīja šo ieteikumu. :D
Un nē, man vīrs, tad dzīvnieks. :D Viss :D
23.08.2012 23:46 |

Reitings 27552
Ne es domaju ja nevēlas lai viņas ir vislak ārā, tad var sadomat saliekamas.Sāk bļaut , izliek trepes-gribi garšīgo lūdzu velcies. Un trepes atkal iekšā
23.08.2012 23:50 |

10 gadi
Reitings 8191
Nu tak viņai pat par pagalēm teica, lai noliek vai vienu dēli - neder un viss. :D Nu ko padarīsi ietiepīgam cilvēkam? :D
23.08.2012 23:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits