Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

DEBĪLS KAĶIS!

Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
Es vairs nezinu, ko iesākt. Man ir pilnīgi debīls kaķis.
Dzīvojam daudzstāvu mājas pirmajā stāvā. Mans ikdienas scenārijs jau pēdējos divus gadus- tiklīdz atveru logu, kaķis ir ārā. Viņš izlec, stundu padzīvo un tad nāk zem maniem logiem un pilnā balsī ĶĒRC!!!!!!! Eju viņam pakaļ, viņš bēg. Nenoķeru, ienāku atpakaļ dzīvoklī un viņš atkal ir zem logiem un ĶĒRC! Skaļi, spalgi un kaitinoši. Man jau būtu vienalga, bet jūtu, ka kaimiņiem vienu dienu varētu apnikt un viņi varētu to nezvēru noindēt!
Man nav ne jausmas, kādēļ viņš tā dara! Dzīvojam kopā ar suni, bet viņš tā uzvedās jau pirms suņa ienākšanas ģimenē! Ēst viņam dodu, nesitu viņu, šad tad arī samīļoju (lai gan viņam tas nepatīk), bet viņš tāpat katru dienu atkārto vienu un to pašu scenāriju- izlec pa logu un tad ĶĒRC! Goda vārds, dzīvniekus mīlu vairāk par visu pasaulē, mans suns ir mana dzīve, bet naktīs, kad tas kaķis brēc zem logiem, gribas viņu vienkārši izsmērēt pret sienām.
Es pat nezinu, ko gribu dzirdēt no Jums, varbūt kādu padomu vai izskaidrojumu, kāpēc viņš tā uzvedas.
Uzreiz palūgšu sevi par dzīvnieku nīdēju nesaukāt un neapvainot tajā, ka par dzīvniekiem rūpējos, jo tas tā nav.
23.08.2012 17:22 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Autore, tu tiešām nedraudzējies ar galvu? Jūs kopā to kaķi nīstat un tagad tu brīnies, ka viņš atriebjas? Un tiešām, vienīgais, ko tu šajā diskusijā spēji izlasīt ir kaķa nelaišana ārā?
Kaķis ir kastrēts? Ja nē, tad ko tu te vēl vispār raksti un brīnies? Viņam nevajag psihiatru, viņam vajag, lai par viņu normāli parūpētos un neredītu viņam pastāvīgu stresu.
28.08.2012 08:48 |

Reitings 1416
Libra, jā, es draudzējos gan, bet tāds iespaids, ka citas te nedraudzējas, turot kaķa iegribas augstāk par cilvēka nerviem. Kur Tu izlasīji, ka mēs viņu nīstam? Viņam pie mums dzīve ir 10x labāka kā daudziem jo daudziem kaķiem, bet viņš tāpat uzvedas kā tāds nepateicīgs kretīns. Nevis mēs viņam, bet viņš mums rada pastāvīgu stresu. Tu iedomājies pati, ka Tev naktī viens blakus vienkārši taurētu. Bez jebkāda iemesla, guļ un bļauj!!!!! Nu? Forši būtu? Pati nemeklētu variantus??
Pirms kāda gada ar vīrieti uz mēnesi bijām devušies uz ārzemēm. Atvaļinājumā. Kaķi un suni atstājām pie manas mammas (jā, dzīvniekiem nav labas tādas pārmaiņas n'shit, bet man citu variantu nebija.) Un viņš pie manas mātes MĒNESI uzvedās tāpat un pat sliktāk!! Un zinu es savu māti, viņa jau nu tiešām viņu tur uķināja un mīlēja, bet vinš tāpat taurēja! ahhhhhhhh!!!! Neesmu gulējusi pusi nakts, tāpēc nervi netur!
28.08.2012 08:59 |

Reitings 7143
Un tu joprojām neesi atbildējusi vai dzīvnieks ir kastrēts.... Vienīgais kaķis, no tiem, kas man ir bijuši, kurš tiešām auroja, bija nekastrēts.
28.08.2012 09:03 |

Reitings 1416
Nē, nav, kastrēšu viņu tuvākajās nedēļās.
28.08.2012 09:11 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
1.kastrēt
2.nomierinoši līdzekļi (?)
3. atdot kādam uz laukiem, tur varēs skaidīt, cik tīk
galēji:
4.iemidzināt

vispār liekas, ka viņš kaut kā pārdzīvo un cenšas pievērst sev uzmanību, ja jau arī pie tavas mammas tā uzvedās. varbūt pietrūkst vecās saimnieces (?). varbūt nav viņam viegli, ka dzīvoja vienā mājā, tagad citur. domā, ka nokaupīts :D
28.08.2012 09:19 |

Reitings 7143
Nu tad apbruņojies ar pacietību. Nākošajā dienā pēc kastrēšanas, viņš nepaliks uzreiz mierīgs, bet ar laiku nomierināsies. Pa to laiku, apbruņojies ar pacietību. Ja tev būtu slims bērns, kura raudāšanas dēļ, tev būtu neērtības, tu viņu sūtītu uz bērnu namu? Dzīvnieki ir kā bērni, kuriem vajag pacietību un mīlestību. Kaķa dzenāšana, dusmošanās uz viņu un saukāšana par debīlu nav dzīvnieku mīlestība, neskatoties uz to, ka viņš tiek pabarots un viņam ir jumts virs galvas. Pietaisīja zem galda - uzšauj ar lupatu pa dibenu, bet ilgstoša sodīšana, bļaušana un pārmācīšana novedīs tikai pie tā, ka viņš turpinās darīt sliktas lietas.
Un ja viņš tik ļoti grib ārā - laid, bet parūpējies par to, lai, kad sākas ņaudēšana pie loga, ir kaut vai dēlītis, ko izlikt, lai viņš atgrieztos.
28.08.2012 09:20 |

Reitings 7143
Starp citu, ir tāds homeopātisks nomierinošais līdzeklis kaķiem "Kot bajun" (krievu val.). kad manam bija trakumi, pilnāju ēdienā.
28.08.2012 09:21 |

Reitings 1416
Cik smaga ir tā atlabšana pēc operācijas? Zinu, ka pēc tam būs jāēd speciālās barības, bet kas vēl jāievēro? Vai kaķis pirms operācijas kaut kā īpaši jāsagatavo? Man nav informācijas par šo tēmu, jo šis ir mans pirmais kaķis.
Viss jau būtu labi, ja vien viņš nebļautu un viņam nebūtu TĀDA balss! Es citreiz paklausos kā ņaud kaimiņu kaķi, nu tik klusiņām un mīlīgi, bet šitais vnk TAURĒ!! citreiz televizoru nevar dzirdēt, kad viņš sāk brēkt!!!
28.08.2012 09:27 |

Reitings 7143
Runcim jau pēc 2 dienām viss ir kārtībā. Jā, pēc tam ieteicams pirkt sauso barību kastrētiem kaķiem. Par gatavošanu īsti neatceros, pajautā vetam, pie kura dzīvnieku pierakstīsi.

Man kaķis skaļi pīkst. Viņš ir pļāpīgs un vienkārši - staigā pa dzīvokli un skaļi "runā". Arī naktīs. Es saprotu, ka viņš ir dzīva būtne ar savu raksturiņu un esmu jau vienkārši pieradusi.
28.08.2012 09:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits