Tā kā te nesen pacēlās diskusija par to vai nēsā vai nenēsā apakšveļu,tad man radās jautājums kā jūs naktīs guļat jeb kas ir jūsu nakts ietērps?
Parasti guļat pidžamā,naktskreklā vai kailas?
Es lielākoties guļu naktskreklā,reizēm,protams,arī bez.
Man kailai reāli nav patīkami, jo sāku salt un norīta pamostos pat ar ciet degunu... nav pierasts laikam, bet nevaru izturēt to sajūtu... draugam jau varbūt tā patiktu labāk, bet nu tad viņam būtu grūti gulēt :D :D :D (P.S. man salsts arī pavisma karstās vasaras naktīs)
Parasti velku kaut kādus garos T kreklus... ir jau man arī kaut kādi sexy nakrtskrekliņi, bet ar tiem arī nav ērti...
naktskrekli nepatiik,jo vinji rullejas pa nakti uz aughsu,man nepatiik. es tikai pidzammmaa.. vai shortos un maikaa.kailai nepatiik.ka taa sega pieskaras miesai. neerti liekas.galiigi taa nevaru.
Pidžamā. Nepatīk gulēt kailai, daudzkārt esmu mēģinājusi, bet naktī pamostos un apģērbjos :D
Naktskrekli arī nepatīk, jo viņi rullējas, vai sagriežas ap ķermeni. Un tā kā man patīk gulēt zvaigznītē, tad izvēlos pidžamu.
ar drauga kreklu un trusenēs...riebjas plikai gulēt. besij,ka pleci salst un nekas nepiekļaujas tā,kā apģērbs..
ir naktiskad abi sadomājam pagulēt pliki..un es naktī ceļos,pa kluso vilkt maiku virsū...