Kaa juus uztverat,ja juusu viirietis izmanto katru gadijumu,lai paveerotu citas juusu klaatbuutnee.Nu, piemeeram, pludmalee,u.c., fotograafee vinjas.Es panjemu fotoaparaatu peec kopiigaas atpuutas un veelos panjemt savas bildes,bet tur pa vidam daudz citu sievieshu.
Esmu stavoklii un tagad esmu veel juutiigaaka ( bez visas gruutnieciibas agraak jau to visu paardziivoju).Bijaam nesen izbraucienaa,es kaa jau apaljiigaaka maaminja palikusi,beigaas teicu lai jau pie juuras aiziet liidz taam karaostas drupaam ar savu deelu bez manis, atpuutiishos mirkli.Tulit bushot atpakalj,uzmetishot aci.Pazuda labu laiku,nu es neko.Atnaaca,teica,ka baigi daudz bijis ko apskatiit..Maajaas tikushi,panjeemu fotoaparatu,lai ielaaddeetu bildes,mjaa, tur vinsh ieraudzijis divas meitenes,kas taisa bildes drupaas, viena taada pusplika...nu tad luureejis un sabildeejis prieksh sevis ar chupinju ar fotkaam..
Un vieniigais kur savaa attieciibu neilgajaa posmaa esam bijushi- siltaas zemes-pludmale,kur izvertaas kashkjis ka kailas safocheejis... pa vasaru vinsh mani veda tik uz juuru, tur focheeja... un tagad peec ilgiem laikiem izbraukushi no maajaam, atkal tas pats.. Beigaas sanaak vinsh mani ved tikai uz pludmaleem,kur pats var nodarboties ar sev intereseejosho.. bet man tas taa apnicis.. :(
Ja kaadai ir taada tipa viirietis,kaa juus to esat atrisinaajushas,jo man liekas ka ieshu pie psihologa,varbuut man domaashana paaraak stingra,varbuut tas ir tikai normaali,lai vinsh dara ko grib utt...
Esmu izmisusi,jo gribu atpuusties mieriigi,relakseeties,buut laimiiga,nevis peec katra kopaa pavaditaa izbrauciena raudaat spilvenaa...
Kursh no mums dara nepareizi...? Vai es paaraak juutiiga, vai vinsh ar to,ka neciena manas juutas..?